kalkan

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve bgokaygok tarafından 6 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bgokaygok

bgokaygok User

golisi olanların %90nda neredeyse kalkan var ve vurunca çok az canı gidiyor o kalkanı nasıl yapıyorlar veya nasıl alıyorlar yardımcı olursanız sevinirim :)

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

• Hız konfisine 20adet kalkan ( diroitlere) atabilirsiniz. Tercih edilmezde gemi + diroit ile birlikte golide 35 kalkan bulunabilir.
    • Bu kalkanları seprom ile beslemekte size %40 bonus sağlar.
    • Bunun yanında bu kalkanları 16seviye yaparsanız %15 kalkan bonusunuz olur.
    • Aynı şekilde diroitleri geliştirmeniz de kalkana %15 bonus sağlayacaktır.
    • Herkul diroit tasarımıda bulunduğu diroitteki kalkana %15 kalkan bonusu sağlamakla birlikte 10adet herkul toplamda tüm gemiye bu bnusu sağlamış olur.
    • Ayrıca mevcut %10 gemi tasarımları, %10 bonus veren kalp uçuş düzeni ile birlikte bonus artacak çift kalkan güçlendirici ile haddi hesabı olmayan bir kalkana sahip olabileceksiniz :)

Keyifli Forumlar

3. Bak sımdı bende doldura bılıyroum oncelıkle gemımde 15 tane 20 tanede dıroıtlerıme koyuyorum ettmımı sana 1 trılyon kalkan ama gemın yavas gıder bu kotu ben genelde bunu baskın da deyılde :D yaratıkalrın ortasında durmak vede kamıakzı patlatmak ıcın yapıyorum

4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Konuyala ilgili gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.