Kalkanım olması gerekenden az (arge-seprom-tasarım)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve pytan tarafından 25 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. pytan

pytan User

Arkadaşlar merhaba ,
    Gemim goli , 13 bo2 var , kalkan enerjisi 5/5 , kalkan sıklığı 3/5 ve de goli kalkan tasarımı takılı. Elmas uçuş düzenim var.
    13 kalkan 130 bin , kalkan enerjisi %25 arttırıyor , seprom %40 , tasararimda %10 . sonuç olarak kalkanimin 227.5 bin olması gerekiyor ama kalkanım 192 bin . nedeni ne olabilir ?

2. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Oyundan çıkış yapıp girmeyi deneyin.Bu sorun genelde anlık oluyor.Eğer işe yaramazsa çerezlerinizi temizleyin flash palyerınızın güncelliğini kontrol edin.Sorununuz devam ederse supporta bildiriniz.

Keyifli forumlar.

3. pytan

pytan User

dediklerinizi yaptım düzelmedi, supporta bildirdim
    konuyla alakası yok ama , o ekipmanın üstüne 17 lf3 ,8 irisim,kamikaze 3 var kappa yaparken cok zorlanır mıyım

4. senberk99

senberk99 User

Bence kappa yapmaalısnız ve zorlanabilirsiniz:Şu an için lf3-bo2 sayınız ve arge sayınızı arttırın sonra zetaya başlarsınız.Kappa şuan için gereksiz olacaktır.

5. pytan

pytan User

kusura bakmayın karışmış , zetayı soracaktım

supporta aldığım yanıta göre , mesele seprom sadece gemideki kalkana etki ediyormuş bütün hepi toplanıp etkilemiyormuş . bunun gibi ince ayrıntılar hakkında bilgisi olan var mı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Temmuz 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.