Destek Kalkanın Sağlamlığı nasıl arttırabilirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÖMER.E tarafından 20 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÖMER.E

ÖMER.E User

Kalkan değerim ne kadar fazla olsada yinede çok çabuk azalıyor rahatça eritilebiliyor 24 argede dizilim mevcut (kalın sıkmaya göre) kalkan sıklığım aktif ama yinede 450k kalkan çok hızlı bitebiliyor 40k atan biri rahatlıkla tüketebiliyor , benim hasarımda 40k civarı ama karşıdakinin kalkanı kolay kolay inemeyebiliyor , o şekilde sağlam kalkanları nasıl yapabilirim bi fikriniz var mı

Gemi Özellikleri:
    Aegis
    8 iris
    24 arge
    full b02
    full lf3
    4 lf4
    2 havoc
    4 hangar ( aegis-citadel-spear-goli)
    güve-elmas-kalp

2. exarasus1

exarasus1 User

seprom besleyebilirsin

3. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhabalar,

Yapmanız gerekenlerden bazıları şunlar:

Kalkan jenaretörlerinizi geliştirebilirsiniz. Kalkan Desteği satın alabilirsiniz (SHD-B01 ve SHD-B02). Diroitlerinizi geliştirebilirsiniz. Hercüles Diroit tasarımlarını tamamlayabilirsiniz. Kalkan desteği veren diroit uçuş düzenlerini kullanabilirsiniz. Kalkanlarınızı sepromla besleyebilirsiniz. Kalkan desteğini arttıran tasarımları kullanabilirsiniz (Bastion gibi). Şimdilik aklıma gelenler bunlar :)

Keyifli forumlar dilerim.

4. kardeşim senin kalkanının ve dp nin hızlı bir şekilde bitmesinin nedeni arge puanındır yanıltma manevra 2 ye arge vurmadıysan ayarcısı 5/5 olan biri seni hızlı bir şekilde bitirir anladıgım kadarıyla sen düşmana vurdugun zamanda onların kalkanının bitmedigini söylüyorsun bunun nedeni senin ayarcın 5/5 degildir ve rakibinin yanıltma manevrası 2 de arge vuruluysa senin lazer salvoların boşa düşecektir. yoksa kalkan enerjin çok iyi tek sorunun plot profilinde yetenek bölümünde savunmanı fullemelisin ve saldırıda ayarcına 5 arge vurmalısın işte ozaman daha dayanıklı bir gemin olacaktır iyi oyunlar...

5. senberk99

senberk99 User

Halka diroit duzenini al keyfine bak hic olmuyorum ben onla :D

6. aynen normalde 500bin olan kalkanın 1m 800 küsür oluyor. ama bu seferde de güve var. savaşmayı bilmen lazım..

7. ÖMER.E

ÖMER.E User

Teşekkürler :D
    önerileri beğendim uygulayacaklarım var bunların dışında önerisi olan varsa dinlemek isterim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.