Destek Kalp

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve VΛLVE™ tarafından 14 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. VΛLVE™

VΛLVE™ User

şu an 94k urim var 15dkda 6k uri kasarım ve kalp için param olur sonrum şu
    kalp alayım mı
    Gemi:8 iris full lf3 full bo2 full elit hız pet 8lwl kami3 var arge10
    arge demeyin arge çok pahalı kalp alayım mı alpha beta hades bitmiş (yani alpha beta yüzüğü var hades ünvan :D ) gamma 60 parça 20 parça kaldı zeta basıyorum sizce kalp alayım mı?
    imzaya bakmayın imza 2yıl önce

2. gama açana kadar beta alfa açılır pet geliştir pala için radar fln tasrım al veya argeye bas arge az

3. VΛLVE™

VΛLVE™ User

arge demeyin dedim arge çok masraf

hadi bi cevap verin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Aralık 2014
  4. llTheKara

llTheKara User

Ama arge gibi bir buyuk masrafi karsiladin diyelim ondan sonra cok rahatliyorsun emin ol argeyle isin bittikten sonraki gelismen cok hizli olur ama yok illaki arge yapmam dersen o zaman kalp al.

5. VΛLVE™

VΛLVE™ User

şimdi 1 arge bana ne yarar sağlicak zaten balon efektli %25 kalkan veren arge var %25 kalkan çok iyi onun dışında kalın sıkarsa diyelim 24 arge gemilere %12 gereksiz ben hiç ava çıkmam çünkü elit mermim yok Ar-Ger benim çarıma gereksiz

6. *Soulfly*

*Soulfly* User

bu oyunu oynuyosan kabi öylede böylede alıcaksın kardesim. önceliği sana kalmış. ister şimdi al ister sonra

7. kalkan sıklığını tamamlayınca argenin gerekliliğin anlarsın canın değil kalkanın gidiyo kalkan %92 hasar engelliyor.
    sürekli kasılacaksan elmas alabilirsin

8. llTheKara

llTheKara User

Ava cikmiyosan npc argesi dizersin bak nasil kolay kasiliyorsun.

9. Merhaba ,

İmzanızdaki resimin boyutunu genişlik olarak 500 ve yükseklik olarak 200 pikseli aşmayacak şekilde düzenleyiniz.

İyi forumlar.

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Diroit düzeninden önce argeniz düşük argenizi geliştirmenizi öneririm.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.