kamera açısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TR_ATILGAN tarafından 17 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TR_ATILGAN

TR_ATILGAN User

Bence oyunda değiştirilebilecek şeylerden biri kamera açıları mesela oyuncular uzay gemisine tepeden bakmak yerine geminin içinde gemiyi kontrol edebilir.aynı uçak simülasyon oyunlarındaki gibi tabi ciddi güncellemeler yapılması lazım :) ama bana oyun daha da zevkli olabilir gibi geliyor bilmem katılırmısınız.

2. bence süper olur +1

3. bir: bence iyi fikir ancak darkorbit in en büyük özelliği yukardan bakılması illahi öyle bir oyun istiyorsan isim vermek gibi olmasın ama (******* tavsiye ederim) bağzı oyunlarda bu özellik vardır

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Mart 2014
  4. mstf4114

mstf4114 User

+1 beğendim

5. Kasar. Yha en azından minimum 1.5 sene sonra yaparlar. Şu anlık oyum olumsuz.

6. Kurşun

Kurşun User

Merhaba ;

Ben Olumsuz Bakıyorum Gereksiz Olur ve Kafa Karıştırır.

İyi Forumlar...

7. yıllar önce bende bu tip bi konu açmıştım :) öncelikle bütün gemiler 3D olarak tasarlanmalı sonra haritalar portlar lazerler... bu olursa oyunu web den oynamak ciddi bir internet gerektirir (dosyaları indiremediğimiz için o 3D modelleri devamlı sunucudan alacağız) ayrıca yüksek pc gerektirir. Oyunun indirilmesi gerek ki bu oyunun en önemli kısmı indirilmeden oynanması. Kusura bakma -1
    isim vermiş gibi oldun çünki şu anda oyunu indiriyorum :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Mart 2014
    ShadowTheHedgehog bunu beğendi.
  8. şu an darkorbit oynuyoruz bende şimdi fark ettim isim vermek yokmuş :D ama o yunda benle yarışma söyleyim :)

9. o oyun online mı??

10. ne yazıkkisadece arkadaşlarınla puan sıralaması ama muhteşem bir single player oyun. tabi darkorbit multiplayer daha iyi :D çok mu reklam yapmış gibi oldum ?

11. Şirketin hisseleri tavan yaptı B=)

12. şirket reklamı yapmadım ki :D

13. Bence böyle daha iyi zaten Darkorbitin farkı bu ;)

14. o oyun çok iyi ama acayip pil yiyor :D

15. tek o deyil çok yer kaplıyor

16. 16 gb dahili + 16 gb sd istediği kadar kaplasın :D

17. BAN DARKORBİT İN BU HALİNİ SEVDİM DAHA YENİ BAŞLADIM :p

18. TR_ATILGAN

TR_ATILGAN User

modum amaç o zaten bir değişiklik olsun ben oyunun o halinin çok daha eğlenceli olacağını düşünüyorum ancak tek çekincem bunun için gerekli grafik vs. güncellemelerinin çok büyük boyutta olacak olması ama bir yolunu bulurlar diye düşündüm :)

19. Battlestar galactica ;)

TR_ATILGAN bunu beğendi.
  20. Olabilir Neden Olmasın

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.