Kameralara yakalanma magazin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SonDarbe01 tarafından 2 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bu proje olsun ve ana sayfada anlık uzay maceramiz haber bülteninde gosterilsin

1. Kesinlikle olmalı ve o güçlü savaşçılar tanitilmali

oy sayısı 2
    66,7%
  2. Olmasin

oy sayısı 1
    33,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SonDarbe01

SonDarbe01 User

Tekrardan bı konu için daha geldim .
    Bu defaki projem sizlerinde seveegi bı konu otomatik video çekme anlık kameralara yakalanma projesi biliyorsunuz
    Birçok eski oyuncunun anlık maceraları ve savaş teknikleri olur .
    Belki bazen bir ezik gemiye karşı şefkatli yardımı olmuştur
    Bazende kendi şirketi için son lazerina kadar şirketini savunmuştur
    Ben ilk amcanim klanı eic tr1de ata klaninda oynarken gördüm feyz klanı tek başına şirketini savunuyodu kendi vatanı savunur gibi bu oyunda herkezin çok güzel anları olmuştur ve o sahneler hiç bahsedilmemiş tır
    Bende diyorum ki anlık oyun sistemi o güzel sefkatli oyuncuları şirketi için mücadele veren askerlerini haber bülteninde göstersin herkez izlesin ve oyundaki herkez herkes birbirine karşı saygısı ve sevgisi artsın biz
    Türk tr4 MMO Klanı olarak gerekeni yapıyoruz herkeze yardım ediyoruz sevgi saygıyla kalın bizlerin onune engeller koyanlar unutmasin atın onune ne kadar engel koyarsaniz koyun o at daha dik heybetli koşacaktır iyi oyunlar dilerim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Aralık 2018
  2. yapılan taktikleri bir yere yazarak bile anlatabilecek kadar az ve kolay stratejilere sahip bir oyunda önce seyir zevkini arttıracak projeler düşünüp sonra bu tarz fikirler ortaya sunsan daha mantıklı olur çünkü şuanda gerçekten oyunun seyir zevki yok ve çıksa bile oyuncular 1-2 gün bakıp 3 gün aynı şeyleri görecekleri için izlenme oranı düşecektir oyunun kitabını yazmış aşırı derecede oyun bilgisine sahip oyuncuların youtube kanalları bile 10bin civarı izlenmeye sahip umarım oyun zamanla bize izlemeye değer şeyler sunar o zaman bu proje tekrar konuşulur ama şuanda oyunu biraz daha kastıracak bir sorundan öteye geçeceğini düşünmüyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.