Kami + Vip ile Neler Yapabilirim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MФЛSТΣЯCΛТ[iŁŁΣGΛŁ] tarafından 13 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemim Goliath, 31 Lf3 , 16 Elit kalkan , 15 Elit hız , 18 arge , 10 level pet var. Bugün yarn 3. seviye kamikaze alıp parçaları bitmiş olan alfa ve beta kapılarını ilkkez yapacağım. Kapıdan gelen uriyi tekrar kapımı açmalıyım yoksa pet için mi harcamalıyım. Ve kamikaze ile genel olarak nerde kasılmalıyım ?

2. Merhaba ,

Kamikaze 3 olursa daha sık şekilde kamikaze atabilirsiniz. Genel olarak bir takım ncp'leri etrafınıza toplayıp attığınızda bir çoğu patlayacaktır. Yani daha hızlı kasmanızı sağlar.

İyi forumlar.

3. Saoolun Modum da bence bu biraz yetersiz oldu :D

4. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Kapılardan gelen uridium ile argenizi 24 e (yada 21 e , sizin tercihiniz) tamamlamanızı öneririm. Kamikazeniz ile çok daha rahat kapı yapabilirsiniz. Petinin levelini arttırma konusunda size tavsiyem çok fazla petinin tp sini kasmamanız yönünde. Çünkü petin leveli arttırkça harcadığı yakıt miktarı da artıyor. Ama yok ben görünüşü güzel olsun diyorsanız o zaman 15 level olana kadar kasabilirsiniz. Petinize protokol veya modül almak tamamen sizin tercihiniz(Alacaksanız 3.seviye den aşağısını almayın :) )

Keyifli forumlar

5. Bende 3. seviye taraftarıyım. kamikaze 3 aldım bugün . Bu etkinlik saolsun depoyu fulledik. 10 lvl yapar bırakırım kalır öyle , zaten 24 arge yolunda veriyorum. kapıdan gelen urilerle ne yapmalıyım sizce? ucuş düzeni için sanırım erken daha ona vericeğim 100 k uriye 20. argemi veririm

Son düzenlenen: 14 Haziran 2014
  6. WasWhere

WasWhere User

dostum kami3 nasıl önerir misin yararını gördün mü

7. ileriki seviyeler mutlaka olması gereken bir modül kapılarda çok işe yarıyor örnek verecek olursam bugün alfayı deniyeyim dedim saimonlarda o kadar toplaşıyoki bi kamilik işi varken benm baya zamanımı aldı. daha sonra ise devolarda çok uğraştım ve orda bıraktım gerisini vip aldıktan sonra halledicem.hiçbişe yapmıyosan cubşden sonra kalan prolara at en 6-8 tane alırsın. Ama vipsiz olmuyo kardeşim onu soyleyeyim

8. WasWhere

WasWhere User

bende zetadayım şuan son tura geçeceğim ilk zetam yarın vip almayı düşünüyorum bugünde kami alıcam :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.