kamikaze 2 ile alpha bıtermı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve fbrecep123 tarafından 25 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. fbrecep123

fbrecep123 User

bunu merak ediyorum gemim x1 le 3500 4000 vuruyor krıstallınlerde sıbelonıt ve tallonlarda zorlanacagım gıbı ılla 3 mu olması gerek urı sorun degıl alphayı bıtırmek amacım ?

2. Merhaba ;

1. seviye kamikaze ile de bitirebilirsiniz. Fakat kamikaze 3 olursa zamandan büyük ölçüde tasarruf etmiş olursunuz.

3. kami 2 ile çok uğraşırsın hem çok az vuruyor hem de geç doluyor bak şimdi be ngamma yapıyorum 2 saat oldu gamamdayım 8 iris çarla bitiriyorum 1 lazer bile atmadım sadece kami 3 ile kesiyorum ama gene yaparsın kami 2 ile biraz zman alır

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Aralık 2014
  4. fbrecep123

fbrecep123 User

kamı 1 almamda kamı 2 alıp bıtırıyım en ıyısı sonra3 alırım

5. ahmettyran

ahmettyran Guest

1-1.5 ay önce alpha bitmiş ben kami 1 ile giriyorum. Kristallonları kesmek 1-1.5 saatimi almıştı her halde, zaten oyun donmalı donmalı ortalarında durduğun gibi yapıştırıyorlar 40ar 40ar döne döne kesiceksin mecbur oda vakit alıyordu. Bir de oyun dondumu al başına belayı kaçıp tamir etmek tam bir kabus.

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

zaman ancaa cokca kapi guclendirici vs.varsa onemli aceleniz yoksa tabikide biter petsiz bile biter eskiden petmi vardi biz yapardik olan kapilari.

7. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.