Öneri Kamikaze 4 (100.000)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ...ΛćΣ... tarafından 2 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Kamikaze 4 sizce artık getirilmeli mi?

1. Evet gelmeli geç bile kaldı.

39,2%
  2. Hayır ne gerek var.

60,8%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Konudanda anlaşıldığı gibi 100.000 hasar veren kamikaze 4 modülü sizce gelmeli mi? Desteklerinizi bekliyorum. :D

2. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

3. GREED

GREED User

-1 üzgünüm

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. gelmeli bence ama yaratiklara 100.000 oyunculara 75.000 gibi olursa

kQzmik, 08_AzRaİl_08 ve ...ΛćΣ... bunu beğendi.
  5. Destek ve fikir için teşekkürler hem bu sayede kapılarda daha çabuk tamamlanabilir.:)

TheDarkMen_2 bunu beğendi.
  6. Herşeyinde kolayına konmayalım . 100 bin darbe hafife alıncak bişey değil yani . Şuanki pet neyimize yetmiyo :D

7. WolfWar

WolfWar User

Ya hayır diyen arkadaşlara sesleniyorum kamikazeyi bir oyuncuya atmak zaten çok zor çünkü pet ler çok hızlı şeylere tutturamıyor o yüzden npc ye yönelik düşünün şunu, ne zaman hasarla ilgili birşey görseniz hemen -1 i basıyorsunuz. Herşeyi PVP ye yönelik düşünmeyin bu oyunda PVE denen birşeyde var ! :mad:

Son düzenlenen: 2 Aralık 2016
    ...ΛćΣ... bunu beğendi.
  8. Yani, petleri zaten hareket halindeki oyuncu üzerine atmak çok zor. Misal gamma kristallinlere 3 pet atacağına 2 atarsın zaten hepimiz zamandan kazanıp önümüze bakmak istemiyor muyuz arkadaşlar.

WolfWar bunu beğendi.
  9. WolfWar

WolfWar User

İşte arkadaşlara da bu dediğini anlatmak çok zor :(

...ΛćΣ... bunu beğendi.
  10. Böylesi daha mantıklı bence de.

11. kamikaze 4 e hiç gerek yok kamikaze 3 ün npc lere karşı 2 kat hasar vermesi gerek böylesi daha iyi

12. GREED

GREED User

Aniden 100 k gerçek hasar yemek mi ?
    Yok ben öfkenize rağmen -1de ısrar ediyorum

13. golddagger

golddagger User

Bence de PVE oynayan oyuncular için çok iyi olur, oyunculara75k, NPClere 100k mantıklı. +1

14. Rehber

Rehber Guest

Oy kullanmadan yorum yapmak istiyorum.

Şu anda NPC lerin güçleri aynı,kapıları daha kolay yapmak adına Kamikaze 4ün gelmesi Oyun kurucusunun pek işine gelmez.

Fakat yaratıkların güçleri artacak olursa o zaman ihtiyaç olabilir.

Ayrıca Kamikaze 4 ün gelmesi,gelişmekte olan oyuncular açısından da pek kabul görmeyebilir.

JUPlTER bunu beğendi.
  15. Peki yenı kalkanlar çıkmadan LF-4 lerin gelmesine ne demeli modum :) LF-3 ler varkende kalkanlar aynıydı hala daha ılk gunku gıbı aynı bence hala kamıkaze 4 un gelmesı ıcın bır neden olmamalı :D

16. anakin5555

anakin5555 User

_1 kb zaten böyle bir konu açılmıştı

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  17. bendende -1 pve de olsa olmaz sebebimi zaten x6 haritalarını babalarının çiftliği zanneden oyuncular dolu oyunda adam çökecek cubinin başına dp side düşmeyecek ya. artık sende cubi görevi yapacağım diye ya adama yalvarırsın yeter bırakta görev yapalım diye yada kapatır gidersin yeterli sebep değilmi daha başka bi dünya sebep gösterebilirim

lf5 yoldaaa :D:D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Aralık 2016
  18. q[-Maxy-]p

q[-Maxy-]p User

ama böyle olursa protegit tek yiyecek ve cubide benden sonra kami atan benim hakkıma konmuş gibi olmayacak, düşünülebilir o yüzden

19. Daha önce açıldımı diye baktım ama görmedim gözden kaçmış demekki kendi fikim başka bir yerde görmedim

20. Oy kısmında uygun olan "Hayır ne gerek var." seçeneğine kullandım. "Hayır!" diyorum bende. Çok yüksek istismarlarda bulunulabilir. Gelmesine karşıyım!!!

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.