Kamikaze Atma Taktiği İle İlgili

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve *!..!*umur*!..!* tarafından 13 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bir arkadaş "Kamikaze modülü kalkanı olan gemi ve yaratıklara ilk kalkana etki eder sonra dp vuruş yapar . Ayrıca ortalarında durup atarsan yine uzak nokta olan yaratıklar daha az hasar alır ama hepsini öbek şeklinde yapar içlerinde kamikazenin patlamasını sağlarsan hemen hemen eşit hasar alır eski oyuncular bu taktiği bilir ortada öbek halinde kesme yada kamikaze atma taktiği" diye şöyle bir şey yazmıştı. Acaba yaratıklar çevrede halka olmadan kamikazeyi ortalarında patlatmayı kastetti bilen var mı? Öyle bir şey varsa nasıl yapılıyor. Sanki eskilerden şöyle bir şey hatırlıyorum: Yaratıklar arkadan gelirken birden üstlerinden geçip öyle mi kamikazeyi patlatmak gerekiyor yoksa?

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Belirtilen taktiği tam olarak bilmesem de dediğiniz gibi arkanızdan gelirken geriye dönerek üstlerindeyken kamikaze patlatma kastedilmektedir. Bu sayede daha fazla npc eşit hasarı alabilmektedir.

İyi forumlar.

3. Teşekkürler modum, son bir şey daha sormak istiyorum Darkorbit'te azalan getiri sisteminden başka bunun gibi şeyler var mı?

4. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Rica ederim, azalan getiri sisteminden başka benzeri bir sistem bulunmamaktadır.

İyi forumlar.

5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Başka bir konuda yazdıklarım aynen geçerli diyebilirim.