Kamikaze güçlendime

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve skayra1 tarafından 21 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. skayra1

skayra1 User

iyi günler.
    Arge içerisinde patlayıcı mayın tazı seyler var fakat benim anlıyamadıgım Pet ile kullanılan kamikaze modu için arge icerisindeki mayın veya patlayıcı uzmanı bölümlerinin işe yarayıp yaramadıgı. Yani pet kamikazesi hasarını yükseltmek icin arge içerisinde patlamanın gücünü artıran birşeyler varmıdır ?

2. erenalp95

erenalp95 User

uxaylı protokolu aslında bu islevi görmek icin yaratılmıs ama kullanılmıyor . bigpoint baska seylerle uğrasıyor:D

3. Merhaba ,

Pet Kamikaze'ye sadece modül seviyeleri etki eder.

1 seviye Kamikaze Modülü 25.000 Darbe Puanı hasar verir 120 sn Soğuma Süresi
    2 seviye Kamikaze Modülü 45.000 Darbe Puanı hasar verir 60 sn Soğuma Süresi
    3 seviye Kamikaze Modülü 75.000 Darbe Puanı hasar verir 30 sn Soğuma süresi

İyi forumlar.

4. skayra1

skayra1 User

modum sgolun ben peti almadan once zaten bu bilgilerin oldugu nerdeyse bütün sayfalara baktım. Kamikaze modunu kullanıp video çekenlerin videolarına bakıyorum adamalrın npclere verdigi hasarlar yukarıda yazdıgınızdan sanki katkat fazla . Kamikaze bir tür patlama olduguna göre mayıncı ve patlayıcı uzmanıda gibi arge gelişimleri kamikazeyi güçlendiriyormu veya argedeki diger geliştirme seceneklerinin bu yönde bir etkisi varmı.
    Pet Gövde Güçlendirici ler satılıyor. Madem kamikaze petle yapılıyor bu şeyler peti güçlendiriyorsa kamikazeyide güçlendirirmi veya videoda 5-2 -5-3 korsan karitası npclerini 1 vurusta nasıl oluyorda patlatıyorlar.Nedense link vermek yasakmış . videoların linkleri google kullanan herkes tarafından bulunabilir isteyenler kontrol etsinler
    Bunu soruyorum.

5. hayır kardeş argenin pete hiç bir etkisi yoktur pet sadece modüller ve protokollerle güçlenir

Drowhake ve skayra1 bunu beğendi.
  6. Merhaba ,

Pet'in Kamikaze modülünün etkisine başka bir etki yok. Yani 1. seviyenin hasarı , 2. seviyenin hasarı ve 3. seviyenin hasarı bellidir. Buna arge yada protokol etki etmiyor.

İyi forumlar.

skayra1 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.