Kamikaze Hasarı

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve *!..!*umur*!..!* tarafından 26 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İzlediğim birkaç videoda Full spartan adamların tek bir kamikaze ile sibeonit'i kesemediğini gördüm ve araştırdım.
    Öncelikle 3.seviye kamikazenin hasar etkisi 75.000 Darbe Puanı olduğu yazıyor. Bir de sibelonit'in DP baktığımda 40.000 yazıyor.
    O zaman eğer bir yanlışlık yoksa PET'in verdiği hasar aynı zamanda kalkanada gidiyor değil mi doğrular mısınız?

2. smoonrise

smoonrise User

Kamikaze modolü kalkanı olan gemi ve yaratıklara ilk kalkana etki eder sonra dp vuruş yapar . Ayrıca ortalarında durup atarsan yine uzak nokta olan yaratıklar daha az hasar alır ama hepsini öbek şeklinde yapar içlerinde kamikazenin patlamasını sağlarsan hemen hemen eşit hasar alır eski oyuncular bu taktiği bilir ortada öbek halinde kesme yada kamikaze atma taktiği.Savaşırkende aynı kaide geçerli kaçarken gemiye atılan yada kamikaze atılacağını anlayan gemi geri çekilir yada manevra yaparsa etki azalır tam 75 bn hasar vermez bu yüzden çoğu oyuncu buz + kamikaze yada mayına çarpınca kamikaze yada dcr-250 + kamikaze gibi kombinasyonlar kullanır.

Titan. bunu beğendi.
  3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle başlığınızı gerekli şekilde düzenledim.

İlgili kamikaze modülünün özelliğinde yazdığı gibi direk darbe puanına hasar vermemektedir. İlk önce kalkana sonra darbe puanına hasar verir.

İyi Forumlar.

4. Teşekkürler

5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Kamikaze atınca pet gidip patlayana kadar zaman geçer genelde ve ayrıca tam olarak patladığı noktayı baz alarak belli bir alan içindeki npc'lere hasar verir. Tam olarak patladığı noktadaki npc veya npc'lere daha çok uzaklığa bağlı olarak etraftakilere daha az hasar verir.

Bunun için eğer hareket ediyorsanız npc veya npc'leri belli bir yerde tutarak Kamikaze'yi öyle atmanız daha yararlı olacaktır. Çünkü npc'lere çok değişken olarak hareket ediyorsa kamikaze girip patlayana kadar yer değiştirirler ve genelde boşa kamikaze atmış olursunuz. :)

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konunuza gerekli cevabın verildiğini düşünüyorsanız konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

Luminous bunu beğendi.
  7. İyi günler modum kamikaze modülünün altında soğuma süresi yazmıyor eskiden vardı kalktı mı acaba

8. Konu kilitlenebilir

9. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

P.E.T ekranınızda belirtilen bölümün açık olduğundan emin olunuz:
    Konu talebiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Luminous bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.