Kamikaze Hasarı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JΣDI-MASTER tarafından 7 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Kamikaze Başka şirkeetteki Clan arkadaşınızı hasar versin mi?

1. Hayır vermesin

72,2%
  2. Evet Versin

27,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kamikaze dost şirkete hasar vermdıgı gibi kendı clanındaki başka şirket üyeyede hasar vermesin Savasta atıyoruz adam bıze yazıyor

2. evet versin diyen bir caniyim ben :D çünkü kamikaze sonuçta bir mayındır ve patlayınca herşeye hasar vermesi lazım bence.

3. klanda kasılamıyoruz ya yarı yarıya vru mmo yuz ben kami atıyom yaratığın sıktığı adam patlıyo o atıyo ben patlıyom

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Patlamasamda sürekli aegis yeteneği basıyorum bu yüzden.Bencede müdahele edilmesi gereken bir durum.

İyi forumlar

5. bu beyin bir harika dostum sevdim seni furkan

6. Evet FM sonuçta onlar bızım Dostlarımız ama savasırken yada kasılırken onlardan haar goruyoruz

7. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Farklı şirketten dost olma klanına üye olma durumuna biraz karşı olduğumdan ne diyeceğimi bilemedim. Ancak korsan haritalarında bu durum olabilir.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.