Kamikaze hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KÖR_SÜNNETÇİ tarafından 23 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ark. bu 23. 04.2015 restartında bi şey farkettim bnm gmmde 3. seviye kami var normalde x-5 te sibelonıtler toplanınca atardın dibine hepsi patlardı şimdi patlmıyoolar nedense canları azalıyo sadecec ama patlamıolar bu değişen ne oldu darkorbit kami ile kolay kasılan urilerede mi göz dikti şimdi lowdan banlanan hesaplarıda açacaklar kıyamazlar onlar çünkü çoğu düzewnli para yatıran oyuncular şimdi kamiyide değiştirdiler ki daha çok para yatırsın millet kasılma yolları kalmasın!!!

soğutuyorsunuz bizi oyundan paara için yapılıyor bunların hepsi ama oyuncu kaybediyorsun darkorbit!!! artık hiç oynayan kalmayınca nasıl para kazanacağınız bakalım??

saygılarımla...

ayrıca götürdüğünüde önmce kalkandan götürüyor kalkan bitmedden candan gitmiyor pet kamikaze attığında önceden hem candan hm kalkandan hmn hmn yakın oranlarda giderdi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Nisan 2015
  2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Dediğiniz şekilde 1-5 haritasında etrafıma toparladım tamamı yok oldu.Ancak siz videolu bir delil verebilirsiniz gerekli yerlere iletebiliriz.

İyi forumlar

3. Bizdede ayni sorun var ( bende ve arkadasimda )

4. ODAKAB

ODAKAB User

petin vuruşunu da etkileyen bir güçlendirici veya tasarımı takmayı unutmuş olabilir misiniz?
    petim yok bilmiyorum

5. Merhaba ,

Bugün 2 tane kapı yaptım ve kamikaze'de bir sorun göremedim. Eğer farklı seviye'de kamikaze modülü fardıysa 3. seviye diye 1 yada 2. seviye olanı koymuş olabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. aynı sorun bende de var

7. lago_rosso

lago_rosso User

sayın modum,kamikaze de arkadaşın dediği gibi bir sorun var.bende 3 ncü seviye kamikaze var.sibelonitlere atıyorum patlamak yerine kaçıyorlar.krıstallinleri topluyorum 5-6 tane atıyorum peti hiç biri kaçmıyor.normalde hepsi kaçmaya başlardı.ben sürekli kamikaze ile kasılıyorum.dünkü resetten sonra kamikaze değişti.hasar alanı daraltılmış gibi sanki.çünkü sadece peti attığın npc ve hemen dibindekiler hasar alıyor.diğerlerinde bi hasar olmuyor.

8. dikduran1

dikduran1 User

bugün video yollarım. aynı şey dün bende de oldu. patlama alanı petin boyu kadar o yani.. mayın gibi olmuş bi nevi..

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Arkadaşlar support zaten yoğun.Lütfen bu tür sorunlarınızı buraya atınız.Bizler bu şikayetleri gerekli yerlere ilettik.Ancak video resim tarzı bir delilde sunabilirseniz daha net olarak yollayabiliriz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.