Kamikaze hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve zorask tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. zorask

zorask User

Mrb arkadaşlar. 1,5 yılı aşkındır tek hesapta oynuyorum ilk defa özenip 6 ay vip aldım haliyle kamıkaze modulu alıp denemek istedim gel görki bundada sorunla karşılastım. zaten son bir haftadır oyunun nasıl bir teknık sıkıntıda olduğunu biliyoruz. benım sıkıntım npc etrafıma toplayıp kamıkaze modulunu patlatıyorum npc ler patlıyor ama ne cop ne uri nede baska birsey geliyor pet patladıgıyla kalıyor.ama bu herzaman olmuyor,bu durumla 3-4 patlamda bir karsılasıyorum sormak isdediğim bu son bir haftadaki oyundakı genel sıkıntıylamı alakalı bir durum mu ? yoksa öncelerden beridir bu proplem varmı.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  2. oo coktandır var bu oyun kasarsa pet patlarken odul gelıyo :)

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Uzun bir süredir olan bir problem ama her seferinde bu sorunu iletiyoruz bir kez daha diğer arkadaşlarım iletmedilerse yeniden ileteceğim teknik ekip bilgisi dahilinde bir problemdir umarım yakın zamanda çözülecektir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.