Kamıkaze ile yaratık kesme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Komser_Korkut tarafından 11 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Daha önce x5 haritasında 1 2 sefer başıma geldi yaratıkları toplayıp toplu kamıkaze atıyordum ama ödül vermiyordu sistem günlüğündede yazmadı az oncede schorcer leri topluca kamıkaze yaptım ve ödül yine vermedi resimdede görüldüğü gibi ödül verilmeden diger yaratıklar geldi

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Kamikazelerde toplu npc kesmeden önce birkaçını kesmeyi deneyiniz. Mevcut durum sorun mudur bilinmez ama daha önce yetkili kişilere bildirildi.

Keyifli Forumlar

3. sürekli başıma gelmiyorki ara sıra oluyor birkaçını kesmedende ödül veriyor boss sibelonit az canla kaçıyor sıkıyorum ama ödül vermiyor

ben sımdı okadar x2 sıktım kamıkaze attım zetayı acmak için okadar uri aldım neden ödül alamıyorum bunların telafisi olmayacakmı ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Kasım 2014
  4. KATASKAPOS

KATASKAPOS User

böyle bir sorun çoktan beri var support'a attığım mailde de gelen cevap aynen buydu;

"evet maalesef pet kamukaze kullandığınızda bu durumla karşılaşabiliyorsunuz.Petin avantajları yanısıra bu gibi dezavantajlarıda var."

yani kaale alınmıyoruz...yani biz sorunla karşılaşmak için para veriyoruz...boşuna ümitlenme kardeş bu sorun olmaya devam edecek..

Komser_Korkut bunu beğendi.
  5. Merhaba ,

Kamikaze atmadan önce bir npc'yi seçip ateş ederken atmanız yada ateş edip bıraktıktan sonra kamikazeyi atmanız iyi olabilir.

Ayrıca bu durumu bir çok defa rapora ekleyerek gerekli yere ilettik. Benim tahminim flash player kaynaklı olarak arada sırada sistem algılamıyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.