Kamikaze mi lF3 mü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DeadMauz tarafından 1 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DeadMauz

DeadMauz User

Merhabalar,

Gemim 12 LF-3 kalanı LF-2.
    B02 yok.
    3 Iris 4 Flax.
    Petim 7 level. 1 level kamikaze var.

Size birkaç sorum olacak.

alpha kapısından gelen 20 k urim var.biriktirip kamikaze 3 almayı düşünüyorum fakat 30 bine gemimi full LF-3 te yapabilirim.Sizce hangisi?

Bir diğer sorum ise kasılmak.Sürekli yeni haritalarda görevler yapıyorum en geç 2 günde 10 bin urim birikiyor.Fazla oynamıyorum 3 saat oyunda isem 2 saat kasılırım.Nerede kasılmam daha iyi olur?Tallonu sadece uyutarak kesebiliyorum dönerek kesmek istemiyorum.

Ek soru:2. hangar alayımmı

Son düzenlenen: 1 Şubat 2015
  2. Merhaba ,

Bana kalırsa pet için acele etmişsiniz fakat madem pet aldınız şu an acele etmeyin. Gemi ekipmanlarınızı biraz toparlayın ( LF-3 , B0-2 , hız v.b ) daha sonra PET'inizi 8 seviye yapıp 3. seviye modülleri alma hakkını elde edin.

İyi forumlar.

3. DeadMauz

DeadMauz User

ben hesabı bi abimden aldım 11 leveldi goliath pet vardı geliştirdim öyle.

4. KroSName

KroSName User

Bence Herşey Fullenir. En Son Pete Harcama Yapılır.

5. DeadMauz

DeadMauz User

çılgın cubikonda 50 k kasanlar oluyor pet ile

6. kardeş pet için bayağı erken onu bi kenara kaldır sen lf3lerini artır petide 8 lvl yapıp 3 seviye moduller al asla 1. ve 2. seviye modul alma

7. ÇORBACI

ÇORBACI User

Kamikaze 3 al onunla kastığınla lf3 alırsın.

8. peki arkadşlar bu pet 8 seviyede kac yakıt yer acma kapmada bilginiz varmı

9. Merhaba ,

P.E.T. Kullanım Kılavuzu

İlgili konuyu incelerseniz P.E.T. hakkında bilgi alabilirsiniz.

İyi forumlar.

10. LF3 BO2 leri fulle sonra pete sıra gelsin. Eğer kamikaze 3 alacaksan vip çekmen lazım yoksa işe yarayacağını sanmıyorum

11. Vip+kamikaze 3 varsa gemini çok iyi fullersin Bide aegis almanı öneririm Aegis fullenme gemisidir

12. DeadMauz

DeadMauz User

vipim var daha 3 gün oldu alalı. petim 1m tp kaldı 8 olmasına 1 aya 50 bin kasabilirmiyim bilmiyorum

13. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Pete şuan harcama yapmanız anlamsız olur.İlk önce iç ekipmanlarınızı tamamlamalısınız.

İyi forumlar

14. DeadMauz

DeadMauz User

20 bin uridium ve 25m kredi ile 15 lf3 oldum. b02 ye geçmeyi düşünüyorum

bu arada forumda bir başka hesabım var açtığım konulara cevap yazıyorlar bildirim gelmiyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.