Kamikaze modülü çalışmıyor?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve nail1454 tarafından 15 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. nail1454

nail1454 User

Merhaba, kamikaze 3 aldım ve bu gün ilk defa kullanmaya çalıştım, beta kapısına girdim devo lar geldi toplanana kadar biraz sıktım, sonra petin kamikaze modülünü çalıştırdım ama pet sanki koruma modundaymış gibi ateş etmeye başladı ve patlamadı, açtım kapattım, ticaret modülünü çalıştırdım sonra denedim olmadı :( bir çok defa denedim ama nafile, acaba bir şeyi mi yanlış yaptım? yada nasıl olması gerekiyor?

Son düzenlenen: 15 Kasım 2015
  2. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Peti'nizin darbe puanı yüksek ise kamikaze modülünü kullanamazsınız,böyle bir durum var ise petinizin darbe puanını düşürüp tekrar deneyin.
    Ayrıca yengeç uçuş düzeninde darbeniz hasar almadığı için kamikaze modülü çalışmaz.

Keyifli forumlar.

nail1454 bunu beğendi.
  3. nail1454

nail1454 User

Darbe puanını düşürmek için ne yapmalıyım ki? kendi petimi vursam az bir canını bıraksam olumlu sonuç alırmıyım? yada ne yapmalıyım?

4. petini bi kere patlat sonra kamikaze kullanabilirsin

5. Darbe puanı 4.000-5.000 olana kadar pete sık sonra bırak kami çalışır :)

6. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Petinize sıkarak darbesini indirebilirsiniz.
    Veya petiniz açıkken altınıza mayın atınız petin darbesini bu yollada indirebilirsiniz.

Gerekli cevap verildiği için konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.