Kamikaze Süresi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (¯`•Ç•A•V•U•Ş•´¯)-38 tarafından 9 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle Hayırlı Sabahlar Değerli Arkadaslar:

Başlıkta Belirttiğim Gibi Konumuz Kamikaze Süresi

Kamikaze Süresi 25 sn gibi bir zaman dilimi bence çok

pet yeterince yakıt tüketiyor zaten birde onu beklemek sizcede Can sıkıcı değilmi..

ortalama full lf3 bir kişi Kristallon a sadece bir kez kamikaze atma şansı oluyor ve Yaratık kacıyor zaten süresi dolana kadar

Bunu 15 sn yaparsak ortalama bir krise 2 kami kaze atarak daha rahat kasılma ihtimali olabilir..

veya bunun için bir yz.protokol cıkarıla bilir.

iyi Forumlar Diliyorum

2. TTJ-CEO

TTJ-CEO User

kamikazelerde süre olmadıgı zamanlarda tekrar oyuna başladımdı iyi kasılınıyordu, kamikaze ve viplik aldım 1 hafta sonra kamikazelere süre getirdiler, süre getirilmesinin sebebi zaten üyeler gercek anlamda gemilerini kasabilmesiydi (kasan gemi uri cekmez), ben insanların kasılabilmesi adına bir yenilik yapılacagına ihtimal vermiyorum... 15 saniyede az buz bir zaman degil bakın neyi talep ediyoruz 15saniye olsun diyoruz ilk ciktigi zamanlar süresizdi..

3. KARANLIK

KARANLIK User

Bende destekliyorum ancak süresizden çok dediğiniz gibi 15 sn olması tarafındındayım.Yani süre kısaltılmalı.

4. **emrey**

**emrey** User

evet destekliyorum haklısın kardesım 15 sanıye ideal bence ...!

5. destekliyorum seni kardeşim

6. lordm0zart

lordm0zart User

eskiden ne güzel sınırsızdı ezik leoydum ama tallon keserdim hehehe

7. asdfgasf

asdfgasf User

Destek tam ama anket açsanız daha faydalı olacaktır

8. Ben de desteliyorum.

9. eskiden çift hız düzüp roketsiz x1 lerle cubi keserdik ne güzel olurdu :) olmalı bence :)

10. Destekleyen arkadaslarıma çok teşekkür ediyorum konunun güncel kalması dileğiyle iyi forumlar

11. sacred

sacred User

sadece kamikaze için değil hammadde satış modülü 5dk bekle süresi var bunlara düzenleme getirilmeli

12. En Azından Şimdilik kamikaze için istedik kardeşim iyi Forumlar.

13. babolaj

babolaj User

Destekliyorum zaten petler satılırken bekleme süresi yoktu sonradan gelen bi şey kaldırılabilirler...

14. Nefes

Nefes User

Merhaba

Pet benim için bu oyunda olmazsa olmazlardan evet bende katılıyorum yanlız tamami ile kalmadan saniyelerde bir düşüş olursa daha iyi olacaktır.

15. KorGeneraL

KorGeneraL User

Süre koymasalar daha güzel olur eskiden olduğu gibi. Yada süresi aynı kalacaksa en azından hasar ortalaması yükseltilse buda faydalı olur bence.

Son düzenlenen: 31 Ocak 2014
  16. Bencede süresi düşse iyi olur ama süre kalkarsa iyi olmaz adamlar süreki kami atcak yaaratıkla bizede giryo o hasarlar onla mı uraşılır

17. kesinlikle olması lazım:cool:

18. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.