Kamikaze + VIP

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlackGhost™ tarafından 20 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam , bir süre sonra VIP satın almayı düşünüyorum (mobil ödeme).x-7 haritasında kristaller ile oynayacağım :) oyunu 6-7 senedir oynuyorum ama full hesabım ile en çok x-3 , x-4 haritalarında dolaştığımdan ve hiç denemediğimden bu konuyu açtım.

Yeni bir hesap açmıştım ve şimdiki durum şöyle :

Aegis - Goliath

2 LF-4
    31 LF-3
    16 BO2
    15 G3N 7900
    8 iris (1 havoc)

17 arge (24 argelik kalın sıkma düzenine göre sıralı)

Pet (11 lvl) Kami 3 , tamir modülü (pet için) , toplama modülü 3 var.
    2 Adet radar protokolü , 3. Seviye...

40 k uridium ve 150 m kredi var.

Elit uçuş düzeni olarak Güve var.

Sepromsuz gezmiyorum.Gemide fazlasıyla var.

Soru şu ; 1 saatte kamikaze ile x-7 haritasında ortalama kaç k uridium kasabilirim.Zamana göre plan yapacağım.

Şimdiden teşekkürler.

2. Efe

Efe User

Öncelikle adamın yeni hesabı bile bizden güçlü:).Bence 1-7 değilde 1-5 de sadece lokum keserken kami atarak kasılabilirsin.Ben öyle yapıyorum.Ama hiç dikkat etmedim ne kadar kastığına.1-7 de uğraştırıyor.

BlackGhost™ bunu beğendi.
  3. Merhaba,

1-5 haritasında sibelonitler pet ile tek seferde patladığı için 1-5 haritasında kutu toplarken toplanan yaratıkları kamikaze ile kesebilirsiniz aynı zamanda korsanda da aegis ve elmas dizilişi ile sürekli kamikaze atarak uriudum kasabilirsiniz.

İyi Forumlar

4. Tahmini olan yok mu :) 1 saatte kaç k uri

5. crux20

crux20 User

benim gemi ful elit bir goli lf3 kalkan falan
    kami3+vip var bendede.
    x-5de küçük yaratıkları peşime takıp sürüklüyorum 1 2 dakika topladıktan sonra patlatıyorum.20 dakikada 2 k uri kasmıştım.tabi bu değişebilir belki senin serverinde harita doludur.bazen aynı taktiği yapanlarda oluyor.bir anda gelip sen yaratık toplarken kendisi kesiyor falan.tabi bazen bende kesiyorum.x-7 ye gidiyorum.elmas uçuş düzenini takıyorum durduğum yerden kesiyorum kamikaze atıyorum.2 3 tane garanti küçük kris geliyor.onlarda tek yiyor kamiden bazen çok az canla kacıyolar onları kacırmadan kesiyorum alışıyorsun zaten neyse.200 uri kadar falan kasıyorum her talon kesişimde.yeni bir yöntem deniyecem.sperhead alıp pvp de katlayıcı ile kutu topluyacam

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.