Kamikaze

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve İstanBULLS[C*] tarafından 24 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hayırlı bayramlar arkadaşlar
    Benim bi sıkıntım vardı.Kamikaze modülünü aldım.İlk defa kullanıyorum.Ancak canavarlardan kaçarak kamikaze attığımda ya boşta patlıyor yada patlamıyor.Gamma kapısına girecem kristallinlere felan atarsam böyle boşa gider durursam da dp çok iner.Acaba ben mi yanlış yapıyorum yoksa bi taktiği mi var?

2. Npclerin durmasi gerekiyor.Durmadan atarsaniz bosa gider dursunlar tam durudklarinda kamiye basin.Tam girer

3. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Kamikaze atarken rakibiniz hareket halinde ise Pet tam olarak düşmanın üzerinde patlamaz veya olduğu yerde biraz bekledikten sonra patlar.

Bu oyun stratejisi ile ilgili bir durumdur,kapılarda tam denk gelmesini istiyorsanız durup kamikaze modülünü kullanmalısınız.

Keyifli forumlar.

4. Bi konfinin diroitlerine full hız gemiye kalkan koy.Kami atıcakken bu konfiye al kamiyi atıp hemen kaç tekrar kalkanı doldur böyle böyle.

nail1454 bunu beğendi.
  5. tmm hepinize sağolun teşekkür ettim.Durunca 200-250bin vuruyorlar kristallinlerin hepsi gammada :(

6. İnsta basarsın olmadı ? :D

7. aegis le gir yoksa insta ya da ema at

8. arkadaş mantıklı bir cevap vermiş başka çaren yok :D insta açıcan yani :D

9. Hepsi gelince patlatayım dersen tabi olmaz :D İlk dalga gelsin, yerinde bekle onlara 1 tane at kamikaze.. Git tamir ol kalkan doldur derken 4. dalga gelecek. Hepsini topla bir araya. Aç kamikazeni kıyılarında geçmeye çalış ama sana 1 kez vursun herhangi birisi.. Birisi vurunca pet gidecek bi yerde sabitlenecek 3 saniye. Sen o sırada o krisleri petin üstüne getirmeye çalış.. Orası da el becerisi ve taktik artık :)

nail1454 bunu beğendi.
  10. tavsiyeleriniz için teşekür ederim çok işime yarayacak;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.