Kamikaze

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *DELİBEDRİ* tarafından 14 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kamikazenin etkili alanı değiştirildimi? Şunun için soruyorum 3 seviye kamikaze ile pet patladığında 5cm çapındaki daire içinde npclerin bir kısmı çizik dahi almıyor.Sibelonit patlıyor lordakia'da çizik yok halbuki ikisi yanyana.Bazen lordakium hasar alıyor ama sibelonitte çizik dahi yok aralarında bir santim bile yok.Bunun izahatını bekliyorum.

2. Materazzi.

Materazzi. User

Şansına öyle olmuştur sürekli olmaz bir değişiklik yok aynı kapsama alanı 3. seviyede 75.000 hasar verir tam üzerine geldiğinde

3. Okyanus

Okyanus Guest

Merhabalar,

Şuan için elimize geçen bir bilgi yok,yüksek ihtimalle bir hata oluşmuştur.Sorun düzelmezse destek ekibimizden yardım alabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. Üstünde patlağında tamam sorun yok,çok az yanındaki hiç hasar almaya biliyor. 75.000 Hasar verdiğini biliyorum ancak etki çapı nedir?Ayrıca fps 60 -61 gelmesine rağmen anlık azda olsa donmalarda var.İnternetim fiber 25 mgp.Kota sorunu yok.

5. 450 birim menzili var yani aslında 450 piksellik bir çapı var ve bu çok büyük bir rakam değil.

Ekranında bu resmi ne kadar görüyorsan menzil de o kadar.

JUPlTER ve *DELİBEDRİ* bunu beğendi.
  6. -gemi2012-

-gemi2012- User

arkadaşın bahsettiği hata baya bir zamandır mevcut yanyana olan yaratıklarda biri patlarken biri sağlam kalıyor ama kapılarda böyle bir sorun yok normal haritada mevcut

7. Bende böyle bir sorun yok hocam. Tamamen şansa olmuş olabilir.

asifener1 ve carljhonson15 bunu beğendi.
  8. ARDAUBERARDA, arkadaşımızın verdiği menzil dahilinde yaratıkların hasar almaması normal şartlarda imkansız.Lakin bu böyle olmuyor ,patlayanın çok az yanında olan aynı cinsten npc yarabile almıyor. Her zaman olmasa bile buna çok sık rastlıyorum.Kapılarda a,b,y kapıları hariç kamikaze kullanmadığım için net bir şey söyleyemem.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Ağustos 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.