kamikaze ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (•αℓℓ•ѕтαя••) tarafından 9 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar kamikaze çalışmıyor anlamadım gitti rengi soluk bu ne ya ? bilenvar mı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Mart 2019
  2. bi an için konfi değiştirdiysen ve o konfindeki pette modül takılı değil ise bundan olabilir belki farkında bile değilsin pette hiç takılı değil kamikaze. bu tarz hatalar çok nadir olur. sana düşen kısmı iyice bir kontrol etmeni tavsiye ederim. he sorun sende değilse de biraz bekle bakalım suport a yazma bile onlar cevap vferene kadar kendiliğinde düzelir :)

3. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Oyundan çıkıp tekrar giriniz muhtemelen takılmış olabilir. Düzelmediyse modülü çıkartıp iki konfigirasyona takınız birde böyle deneyin.

İyi forumlar

4. herşeyi denedim olmuyor yaw kamikazeye alıyorum bıldıgın ateş edıyo bu patlamıyo

5. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Kamikaze'yi kullanabilmek için P.E.T'in darbe puanın az olması gerekmektedir. Lütfen öncelikle kendi petinizi patlatınız ve sonrasında P.E.T in canını doldurmadan tekrar deneyiniz.

İyi forumlar.

6. Olmuyor hacı sayborgdan cerraha geçtim öyle oldu bi türlü düzelmiyor

7. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

O zaman durumu support'a iletebilirsiniz.

İyi forumlar.

8. Bahsettiğin olayı ekran görüntüsü alıp konuya eklersen daha iyi yardım alabilirsin diye düşünüyorum. Resim eklemeyi bilmiyorsan Açıklamalar/Sözlük bölümünde resim ekleme ile ilgili konu olacaktı. :)

.Paradoks. bunu beğendi.
  9. dostum eğer yengeç düzenınde atmaya çalışıyorsan olmaz o. geminin darbe puanının azalması gerek kamikaze atabilmen için.
    droit duzenini değiştirip dene.

.Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.