Kamikazesiz Kuiper

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Zer0DayLover tarafından 6 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Şimdi şöyle ki ben 3 sene önce gemiyi boşalttım ve şimdi vip vs çekmek istemiyorum , fakat 2 tane kuiper kapım açık ben bunları yapmak istiyorum ve sanırım x-1 ile yapacağım (elde başka cephane yok :S)

20 k uri var gemide kamikaze olmadan ve uçuş düzenleri olmadan kapıyı yapmak mantıklı mı ?

2. şaka yapıyorsun dimi :)
    herşeyi satıysan gemiyi geliştir oyle kapılara başla :) geminin özeliklerini yaz bide :)

3. Hayır :)

yılmazcan47 bunu beğendi.
  4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Kamikaze olmadan kapı yapan birisi olarak; kapıyı yapmanız uzun yorucu ama imkansız olmayacağını söylemek isterim.

İyi Forumlar.

5. Eski oyuncu olarak eskiden nasıl kapı yaptığımızı hatırladım :D

1. kuiper 215 k verdi gittim kamikaze aldım , vip vs çektim şimdi ikinciye girecem.

Bu arada kapıyı yaparken pusata avcı konfi dizmiştim avcı konfide 6 tane lazeri koymayı unutmuşum gemiye öyle yaptım uçuş düzensiz :confused.:

Şimdi güve aldım , sonra ki hedef burgu ve halka...

Pete biraz daha modül dizeceğim kutu toplamak çok daha iyi... Yaratık kesiyorum millet sıkıp duruyor saçma sapan , düşman geliyor...

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  6. NexoNeoNow

NexoNeoNow User

ohh miss tadını çıkar

7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Anlaşılan oyun geri dönüşünüzün şerefine size ödül vermiş :D .

İyi Forumlar.

8. 2. Kuiperda ödül verirse tadından yenmez , şu matematik videosunu bitirip soruları iyice anlayıp geçip yapacam.

Bu arada her türlü cephanenin artık dükkanda sınırsız bir şekilde durması cidden iyi olmuş DO ekibi bu konuda ciddi güzel bir adım atmış önceden cephane bulamıyorduk , şimdi herkes istediği kadar alabiliyor yada parası kadar buda savaşları daha adil yapıyor...

Önceden sadece uridium çekilen X-4 zamanlarında ve birde özel günlerde geliyordu bu cephaneler...

Özellikle JOB lazeri çok işime yarıyor X3 , X4 olmadığı için elimde kapılarda çok iyi gidiyor.

9. em[R]eyiz

em[R]eyiz User

kuiper de kamikazeye pek ihtiyac yok ben de kullanmıyorum gemim full burgu varsa full hız full lazer diz daha kolay olur

10. 3 sene önce bir anlık sinirle droidleri her şeyi satınca gemide bir şey kalmayınca mecburen flaxlarla girdim kapıya :)