Öneri Kamofiledede artık soğuma süresi istiyoruz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mekan. tarafından 11 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

kamofileye soğuma süresi gelsinmi

1. gelsin 45 saniye

oy sayısı 11
    68,8%
  2. gelmesin

oy sayısı 5
    31,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mekan.

mekan. User

Arkadaşlar sizinde bildiğiniz üzere haritalarda sırf saklanbaç oynamaya gelen arkadaşlarımız var çoğu malzemenin soğuma süresi var kamofileninde artık soğuma süresi olması gerek diye düşünüyorum ema kamofile yapan arkadaşların ikinci kamofileyi yapmaları için 45 saniye bir soğuma süresi gelmesinden yanayım bu güncellemeyle haritalarda oyundan çok saklanbaç oynayanların önüne geçmiş oluruz.

2. Kesinlikle katılıyorum bazen suyunu çıkartıyorlar. Ema ve kamufle kullanmak artık savaşların sonuçlarını etkileyen bir faktör haline geldi. Kamufle alısın yine ama tekrar kamufle kullanabilmek için belirli bir süre geçmesi yani soğumaya girmesi çok iyi olur. Oynadığım bir pvp serverde bu uygulama var ve orda bu uygulamadan memnun kaldığımı söyleyebilirim

3. katılıyorum bende bunun gelmesinden yanayım kamofileye soğuma süresi gelsin .

4. oben

oben User

kamofileye soğuma gelmesinin faydası ne olacakki anlayamadım..eğer kutucular için bir önlemse pvp haritalarında olabilir ama oda doğru değil..ben kısıtlamnın her türlüsüne karşıyım..mevcut düzen herkes için aynı şartlarda..

5. şöyle düşün bir pusat la cyborgun kafa kafaya girmesi çok mantıklı değildir bu yüzden pusat kamufleyi bozar hasarını verir hasar yiyince ema kamu atıp zaman kazanır sonra tekrardan cyborgun üstüne yürür normalde kafaya kesemeyecekken bu şekilde çok rahat alabilir bu taktiğin aynısını cyborgda yapabilir ama hız farkından çok fazla efektif olmaz karşındaki adam kamufleyi ardı ardına basabiliyorsa sende basabilirsin bunu unutma burda bir eşitsizlik vs yok sadece taktik farkı var kullandığın gemiden gemiye de değişir bu

6. konu güzel destek .

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.