kampanya hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve amansende tarafından 5 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. amansende

amansende User

merhaba adminlerim.

En kârlı aboneliği satın alın ve % 30'a kadar tasarruf edin!

ekstra bölümüne girip öğeyi satın al diyince 3 farklı seçenekten hangisinde neler var içerikleri görünmüyor.
    akşam saati son zaman ve kaçırmamak için öğeleri görmek istiyorum. lütfen bu hatayı düzeltirseniz sevinirim. ilginizz için şimdiden teşekkürler.

iyi çalışmalar.

2. Ben sana içeriklerini söylim;
    Öncelikle 3 paket var.Dükkanda ekstralar bölümünde bu kampanyaya tıkladığımızda karşımıza gelen de yine aynı şekilde 3 seçenektir.;

deal_best-subscription-1 : Bu pakette VİP,%25 indirim ve katlayıcı avantaj vardır.SÜRESİ 1 AY,FİYAT 34 TL

deal_best-subscription-2 : Bu pakette VİP,%25 indirim ve katlayıcı avantaj vardır.SÜRESİ 3 AY,FİYAT 93 TL

deal_best-subscription-3 : Bu pakette VİP,%25 indirim,katlayıcı avantaj ve Haftada 10.000 uridium hesabına yüklenir.SÜRESİ 3 AY,FİYAT 105 TL

İnsanlara yardımcı olmayı seviyorum,İyi oyunlar...

3. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında gerekli bilgiyi veren arkadaşımıza teşekürlerimizi sıunanrız
    kilitlenmesi uygundur

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.