kampanya

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *•–•-•тнαɴαтoѕ•-•–•* tarafından 11 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ben her gemide olan kampanyamı kullandım bidaha gelirmi ? bu gün x3 de uri çekcemde kampanyadan çekmek istiyorum ?

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Ne tür kampanya 1 milyon urıdyumu 149 tl ye almayımı kast edıyonuz

Keyifli forumlar

3. hayır her çara gelen başlangıçta açılan

4. sen şeyi diyorsun. bnde %50 indirim ile 75k uriye 18.5 tl ye sahip ol diyor bnm kampanya bu şekilde. sen bunu diyorsun sanırım. ben bir defa kullandı x3 te aldım 3 misli gelmişti. şimdi tekrardan geldi kampanya bugun alacagım.

5. bana gelmedi of :(

cevabımı alamadım ne zaman gelir bu uri çekcem ben bu gün haftaya kadar çekemem konuyu anlayan bir mod gelebilirmi acaba ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 May 2014
  6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Kullanılan paketlerden sonra sistem belirli bir zaman aralığında başka bir teklif sunuyor ama her paketi kullanır kullanmaz hemen yenisi çıkmıyor dediğim gibi bu zaman bazen 15 gün bazen bir ayı bulabiliyor yada 1 haftada çıkabiliyor sistem otomatik olarak ayarlıyor kesin bir zaman vermek yanlış olacaktır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.