kampanya

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [тя]ηιzαм-ı_тüякιує tarafından 17 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. modum bana uridium kampanyalırını içeren bir sayfa atarmısınız mesela uri çektiğimizde 10.000 daha fazla veriyor felan. yabancı serverde olduğum için sadece bunu biliyorum :D diğerlerinide öğrenmek istiyorum

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

10 bin uri daha fazla veren bir kampanya yok diye biliyorum ama anasayfanıza gelen indirim paketlerini kullanabilirsiniz ve buda size 10bin uriden daha fazla kazanç sağlayacaktır konu açık diğer moderator arkadaşlarımın bilgisi var ise size bilgi vereceklerdir.

3. hayır eminim var bekleyin foto atıcam

bunun için tr4 e girdim ama aslında yabancı serverdeyim bunun gibi değişik şeyler geliyo bunlar ne ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Ağustos 2014
  4. 10 bin fazla gelmiyor her hafta 10 bin geliyor 8 hafta boyunca yani toplam 80 bin uridium yapıyor çok gereksiz bişey ona takılma

5. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Buda avantaj paketidir. Satın aldığınız haftadan itibaren 8 hafta boyunca her haftanın son günü hesabınıza 10.000 uridium gönderir avantaj paketleri kısmındadır diye hatırlıyorum oradan ulaşabilirsiniz

Iyi oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.