KAMUF LAJ cpu hızlı satın al slotu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ■usŧά.__.~`ħı®sız~`™ tarafından 23 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

KAMUF LAJ cpu hızlı satın al slotu

1. Evet güzel bir seçenek

87,5%
  2. Evet güzel bir seçenek geliştirilebilir

25,0%
  3. Hayır böyle bir seçenek olmasın ben ana sayfayı seviyorum

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bakın bu Fikir Harika herkesin (işime) yarayacak ... Demedi demeyin Alışverişte satılan tek kullanımlık kamuflaj cpu sunu hızlı alışverişten geminin bulunduğu ana sayfadan slota yerleştirilen kamuflaj satın al seçeneği ile almamız lazım.... Hani lazer ve roket satın alımları gibi gerçi onlar için hızlı satın al cpu su var ama kamuflaj satın alımı içinde cpu suz bir seçenek olsun slotlarda

2. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Güzel fikir ancak geliştirilmeli.Görseller ile destekleyip biraz daha geliştirirseniz daha iyi olacaktır.

Keyifli forumlar.

3. Görsel olarak ekleyemedim ama kısaca şöyle yazayım. Alışverişe tek kullanımlık kamuflaj cpu satın al (CPU1Kmf ) veya başka bir isimle satışa sunulabilir ve ihtiyacımız olduğunda geminin bulunduğu sayfadan cpu ya tıklayarak sayfa değiştirmeden tek kullanımlık kamuflaj cpu sunu alabiliriz ..Bu fikir x4 haritalarında kutu toplarken bol bol kesildiğim için aklıma geldi ..... Dediğimi anlayıpta görsel olarak ekleyen bana destek olan olursa sevinirim biraz teknoloji özürlüyüm sadece oyunlardan anlarım Herkese iyi oyunlar iyi formlar

4. WolfWar

WolfWar User

Güzel fikir. Ama dalıp da insana biraz fazla uridium ödetebilir. Geliştirilirse iyi olur. +1

5. Mesela geliştirilmiş hali şöyle olabilir .... 10 CPU alana 3 tane bedava gibi işporta yapılabilir ... tek kullanımlık kamuflaj satın alma Cpusunu kullandığımız zaman 3 tane sini bedava alınacak şekilde ayarlanabilir yada kamuflaj cpu sunun fiyatı düşürülebilir...

konu Güncel ne olur Destek olun ....oylarsanız sevinirim

6. Merhaba ,

+/- yada +1/-1 gibi çok kısa mesaj yazmak yerine biraz da olsa düşüncelerinizi yazarsanız çok daha iyi olacaktır.

Mesajınızı sildim.

İyi forumlar.

7. mantıklı yani savaşırken çok ihtiyac duyuluyor kamufle btince özellikle emanın anlamı kalmıyor olursa iyi olur

Ama eco-10 da gelmeli kamufleden çok ona ihtiyac duyuluyor :D

+1 :D

•Kıyamet• FM'ne sevgiler :D :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.