kamuflaj bugu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve Yazıgemisi tarafından 27 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. konfilerin sadece birine kamufle cpu konuluyor ve diğer konfide kamuflaj açıp düşman kesip tekrar diğğer konfiye geçince kamufle harcamadan tekrar kamufle olunuyor, eskiden böyle değildi gene eskisi gibi olmalı yani kamufle 1 kere bozuldumu tekrar kamufle cpu kullanmak gerekmeli.

2. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Düşüncem bunun bir bug olmadığı yönündedir bunu dilerseniz sizde kullanabilirsiniz.Karşı oyuncunun kamufle bir şekilde size vurmadığı sürece bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

İyi forumlar.

3. bu olay bug değil ve yıllardır var kamufleli konfide ateş ettgiğinde kamufle bozuluyor ateş etmek için diğer konfiye geçmesi gerekir yani sonuçta sadece bazı kişilerin yapıp kullanacağı bir olay olmadığından istersen sen veya her oyuncu bunu yapabileceğinden bug değil

.Paradoks. ve Sempatik.57 bunu beğendi.
  4. Olay yıllardır olmasa da uzun süredir var olan bir durum. Aslına bakarsanız düşüncem bunun bir hata olduğu yönünde ama sonradan baktılar ki oyun içinde çok güzel bir yere sahip oldu bu durumu devam ettirip oyuna kattılar.

5. Sanırım tamda dediğin gibi bir durum bu fakat çok saçma.

6. Avcı konfisi için aslında güzel bir uygulama sürekli kamufle tüketmek yerine kamufleyi kalkanlı konfide tutuyorlar.

7. bu bug değil ki dostum yani ben öyle biliyorum

8. o zaman gemiye neden 2 konfi koymuşlar istediğin gibi diziyorsun her 2 konfiyede aynı şeyleri koymak zorundamıyım sen konfinin birine kalkan birine hız koyarsın ben her 2 konfiyede hız koyarım irisin 1 konfisine kalkan atarım hızım hiç düşmez zevk meselesi