Kamuflaj cpu süreli olsun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Zuğaşibozo tarafından 28 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Kamuflaj cpu 10 dk süreli olsun

1. evet olmalı

2. hayır olmamalı

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kamuflaj cpu amacının dışında kullanılmakta, savaşmaktan çok bot kullanımı için tercih ediliyor, fikrim şu, kamuflaj alındıktan 10 dakika sonra kamuflaj kalksın, böylece kamuflaj cpu sadece savaş amaçlı kullanılır.

2. ORKA

ORKA User

Herkes bot veya mouse recorder kullandığı için sanırım çoğunluk hayır diyecek, fakat savaş oyunu mantığını yakalamak için matıklı bir öneri, bot oyunu olmaktan çıkar böylece oyun.

3. -orkataru-

-orkataru- User

ama spaceballda kamufle takıp çöp almaya çalışanlara haksızlık olur o zaman
    ayrıca süreli olsa bile bot programları bir şekilde 10 dk sonra kamu açacak şekilde de ayarlanabilir. :)

4. 1. kamufle spacede kutu almak topu çekenlere haksızlık 2. bot 10 dk sonra tekrar kamufle alsa bile günde 2 adet kumuflaj cpu xl yetmez yani botlara cpu dayanmaz botlar kamufleyi uri ile alırsa ozamanda kazandığından daha fazla harcama yapar ve hesaptaki uri biter.

5. Valla kusura bakmayında savaş oyunu bu ?

Aegise can basmadan gel diyenler var

Yok kamu basma ?

Biz oynamayalım o zaman ?

Kamu savaşlarda çok işe yaramakta düzgün kullanılırsa sesiz bir ölüm makinası oluyorsunuz :)

6. Aliens

Aliens User

Üzgünüm, kamuflaj süreli olmamalı. Her amacı çıkan şeyi kaldıralım o zaman. Kutular, low, skylab vb. Biraz mantıklı olalım. Bu güncelleme herkesi olumsuz etkiler. Zaten savaşlarda kamuflaj su gibi gidiyor bunla hepten biter. Bazen haritaları gezip, kesecek eleman ararken 10 dakikayı geçiyorum. Çoğu kişi madur olur.

7. FURKANBEY

FURKANBEY User

Eskiden kamufle basmami varmı? Ya patlarsın yada sağ çıkarsın. Eski videolarda böyle bişi varmı bakın. Kamufle almak bi beceri değildir. Acizliktir

Zuğaşibozo bunu beğendi.
  8. Aliens

Aliens User

Bu bir savaş oyunu. İçinde bir çok strateji var. Kamufle de bir taktik. Tek kişi oynuyorsan ve kalabalık bir gruba karşıysan gerekli. Acizlikle alakası yok. O halde EMP-01 de acizlik. Insta acizlik. Sonuçta onunla çok kaçan oluyor portallarda. Yavaşlatma ve dondurma gereçlerini saymama gerek var mı? Ayrıca sende kamufle muhakkak kullanıyorsundur.

9. NasihaT

NasihaT User

sana %1000 katılıyorum :D herşeyin bir kuralı var ayrıca peygamber efendimiz(sav) bile 'Harp hiledir' demiştir :p:p;) ema-kamu vs vs bunlar acizlik felan değil oyunu bir parcası bir gereksinimidir bence... o yuzden -1 kardesim

10. Ben savaşırken 10 dk da 10 kamuflaj harcıyorum, sana nasıl 10dk az geldi anlayamadım, bence sen ya kaçıyorsun yada kolay av arıyorsun böyle oluncada 10 dk yetmeyebilir tabi, hadi 10 dk yıda geçtim yarım saat olsun ama süreli olsun şu kamufle kaldıki bana kalsa hiç kamufle olmasınki er meydanı belli olsun.

11. Oncedende nukleer silahlar yoktu ama simdi var caga ya ayak uydurucaz yada yok olacaz baska secenek yok.

12. Aliens

Aliens User

Benim ne tip savaştığım orası beni ilgilendirir. Ben şuanki sistem iyi diyorum. Ayrıca süreli olması Bot kullanımını etkilemez. Çünkü açıkta olsa Pushing sistemi yüzünden onu defalarca kesemiyor bir süre sonra zorunlu bırakıyorsun. Ve PvP haritalarında bolca kamuflesiz toplayanda var. Birşey değişmeyecek onlar kurutulmadığı sürece.

13. 15 dakika olsun şu :) +1 oyu kaptın genç :D

Zuğaşibozo bunu beğendi.
  14. Hangi serverde kamuflesiz botçular var merak ettim doğrusu, ben tr2 oyuncusuyum kamufleliler bile pvp de günde en az 50 defa patlıyor, kamuflesiz olsa phonexle kesen olur inan :)

15. Peki peygamber efendimiz harp hiledir derken Hile de yapın demişmidir .Ve o hadisin aslı astarı nedir diye soran varmıdır .Hile islamda Büyük günah değilmidir .Peygamber efendimize Hile yi yakıştıran Tüm zihniyetleri Allaha havale ediyorum .İslam Mert insanların dinidir Bot lar ve harici proğramlar o zaman bu hadise göre normaldir .O zaman Aldatan bizden değildir Hadisinide hatırlatayım. Bir hadis aklınıza ve kalbinize uymuyorsa ben söylememişimdir .Hadisinide hatırlatayım.Savaşlarda TAKTİK ve Strateji vardır kaldıki bu oyun savaş değil .Ben oyunu oyun yapımcılarının koyduğu kurallar dahilinde kendi emeğim ile oynamak istiyorum .Satranç tavla veya dama gibi Oyum olumsuz -1 Üstelikte 10 dakika ile sınırlı kamufle bari 12 saat olsun diyeceğimde onada karşıyım o yüzden demiyorum kamuflaj olduğu gibi kalsın

16. Oyunla gercek harpi karistirmayin.

17. yazdım zaten oyun olduğunu sadece Hadisleri doğru anlamamız gerektiğini belirtmek için yazdım .Çünkü o hadisi şerife göre hile normal birşeymiş gibi anlaşılıyor .Botçulara gün doğar o zaman bak hadiste varmış derlerse vay oyunun haline

18. Bu neticede oyun.

Ölürsün tekrar doğarsın ama gercekte oldun mü tekrar doğmazsın :)

19. Aliens

Aliens User

Bu hem bir oyun, hemde hile yerine göre haram. Savaşta belli taktik ve hileler kullanılır. Bana burada Allah çarpar mantığıyla konuşmayın. Bedir, Uhut ve Hendek savaşlarını ilk bir oku, öyle yoruma kalk.
    Kardeşim ben mecbur muyum onlar Bot kullanıyor diye sevdiğim avantajdan mahrum olmaya? O zaman ilk petteki oto yapma ve kurtarmaları kaldırsınlar illaki amacın botsa. Ki ona bile karşıyım, çünkü etkinlik zamanları Son derece yararlı. Adam alırsa droit tamir CPU'su 300 küsür patlama dayanır.

20. Petle toplama bir nebze, farkındaysan botlar hem petle hemde gemi ile topluyor ve patlayınca tekrar doğup toplamaya devam ediyor, kamuflaj cpu nun süreli olması bu durumu büyük ölçüde düzeltecektir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.