Kamuflaj cpu süreli olsun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Zuğaşibozo tarafından 28 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Kamuflaj cpu 10 dk süreli olsun

1. evet olmalı

2. hayır olmamalı

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aliens

Aliens User

Yalnız artık Bot eskisi (bnkz. 2013 yılı civarlarında) gibi yaygın değil. Çok daha fazla olan Oto Tıklama programı ve dolayısıyla Pet oto toplayıcı modülü ile yapılıyor. Bana onuda kaldır de, hile yapılıyor skylab kaldırılsın de o zaman gerçekten Bot kullanımını azaltma önerisi olduğunu düşüneyim. Yoksa bu haliyle çok yavan bir öneri olmaktan ileri gidemiyor.

2. bana mantıklı geldi açıkcası, destekliyorum. ;)

Zuğaşibozo bunu beğendi.
  3. skylab sorunu düzeltildi ( tabi lazer besleyenlerin yanına kar kaldı) ayrıca pet ile toplamak elle kumanda ettkten sonra illegal birşey değil, mouse recorder kullanımınada kamufle cpu nun süreli olması çözüm olacaktır ve unutmayalım BU SAKLAMBAÇ oyunu değil SAVAŞ OYUNU dur.

4. Aliens

Aliens User

Savaşlarda pusu ve kamufle denen bir şey var. İlk bunu öğrende gel. Ayrıca Skylab Promerium açığı var. Ve mutlaka yeni bir açık olacaktır.

5. Savaşta kamufle ema attıktan sonra kaçmak için kullnılır, savaşta olduğun bir klan üyesini gafil avlamayı kastediyorsan, git kendini kas geliş bükemiyeceğin bileklede savaşa girme.

6. Aliens

Aliens User

Haddini, edebini bil! Sen nereden biliyorsun benim gemimi? Sana mı soracaktım nasıl savaşayım diye? Spaceball ve benzeri yerlerde kullanırım, kullanmam bu beni ilgilendirir, seni zerre ilgilendirmez. Dediğim gibi olumsuz bakıyorum, ve artık bu gereksiz polimiğide burada noktalıyorum...

7. Çok kızmış görünüyorsun, hadden edepten bahsettiğine göre edepsizleşeceksin, bundan sınra bende sana cevap yazmam sende yazmazsan sevinirim.

8. saçma bir öneri oyuna katkısı olacak oyuncuları sevindirecek süper olur valla dedirtecek öneriler bekliyoruz .olaya tek yönlü bakılarak yapılmış öneri başka yönden değerlendirilmemiş .

9. Milletin akşama kadar kamufleli olarak botta kalması sonrada hakkıyla oynayanları elit malzemelerle kesmesi dahamı süper yani?

10. bu oyunda okadar adaletsizlik varken ve bunlar çözülmemişken ne dememi bekliyorsun jackpot gitti benim bi beklentim kalmadı açıkcası ben bizi eğlendirecek oyuna çekecek etkinlikler peşindeyim .kim kimi nasıl kesiyor beni ilgilendirmez beni kimse kesemez öyle kolay kolay çerez deilim

11. 5-3 haritasındada elle palladium toplayanlar var ve ekşın var böylece pvp haritalarındada durmaksızın savaş olur oyuna biraz hareket lazım haksızmıyım?

12. oyuna hareket gelsin derken herkes kamuflesiz kutu toplar böylece gelen düşmana millet sıkar savaşırdı kastım fakat görüyorumki herkes otomatik ve saklambaç oynamaktan memnun oyunun savaş oyunuyla alakası kalmamış.

13. Kamufle çok pahalı zaten o_O

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.