KAMUFLAJ CPU XL

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★KINGSLAYER★ tarafından 1 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar.Ganimet kutusu açtım kamuflaj cpu XL çıktı baktım müzayedede baya bi para basmışlar ne işe yarıyor bundan nasıl para kasarım bilen biri varmı?

2. 50 defa kamufle olmanı sağlar ama sık sık kullanmanı tavsiye ederim :)

3. bunun para falan getirisi yok yani

4. Tom_Cat

Tom_Cat User

Pahalı bir cpu görevlerde çok işine yarayacaktır.

5. Mesela hangi görevler örnek verirmisiniz

6. Merhaba ,

İlla bir getirisi olacak diye bakmayın. Sonuçta kamuflaj CPU 'sudur. Yani genel olarak görünmez yapar siz saldırıya geçene kadar yada kamuflaj bozan mayınlara çarpana kadar. Fakat belli bir oyun bilgisi olanlar kamuflajlıda olsanız sizi işaretleyip saldırabilir.

Açık arttırmaya siz koyamıyorsunuz ayrıca oradaki malzemeler sistem tarafından konuyor.

Normal olarak satarsanız çok az bir kredi gelir ve pek tavsiye etmem.

İyi forumlar.

7. vay şanslısın kardeş

8. Tom_Cat

Tom_Cat User

Şöyle açıklayayım;denetim kulesinden alınan ve düşman haritasında olan bütün görevler için kullanabilirsin.para kasma işi için ya paladium toplayarak ya da 4-1,4-2 ve 4-3 haritalarında kamulaj olarak kutu toplayabilirsin.

9. 9 lf-3 6 bo-2 goliyle 1-3 e gidiyorum , adam kasılıyo kapıdan uzaklaştığı an dalıyorum ve ölüyor . Seviyen düşükse imha görevleri yap derim .

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.