kamuflaj sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hannibal-[NO] tarafından 9 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bl haritasında kamufle duruyorum kamuflem durduk yere açılıyo sebebi nedir bilen var mı mayın ema vs. atanda yok nasıl açılır ya

2. nerde duracağını bilmelisin dostum

3. 9 yıldır oynuyom kardeş :))

4. Mindfire kamufle açma özelliğine sahiptir. Bundan ayrı olarak petiniz kamufle iken bir yaratığa sıkarsa açılma ihtimali var.

hannibal-[NO] bunu beğendi.
  5. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

ASİL-DENİZCi üyemizin dediği gibi Mindfirenin menzile girerseniz kamufuleniz açılır.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  6. aradıgım cevap burda pet sıkıyodu yaratıga ordan açılıyodu ama kamufle yaratık kesenler var onların neden açılmıyor

7. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Yaratığa belli uzaklıkta olup petinize sıktırabilirsiniz. Bunu ayarlarsanız sizinde kamufulajınız açılmaz.

İyi forumlar

8. Açılmaması için yaratığın çok yakınında olmalısınız. Uzaklaştığınızda açılma ihtimali var.

9. aLbAy_6¹

aLbAy_6¹ User

bug arıyorum desene açık açık ne millete zarf atıyon.. 9 yıldır ne oynamışsın sen..

hannibal-[NO] bunu beğendi.
  10. Bug değil oyunun işleyişidir bu bu şekilde yaratık da kesersiniz oyuncu da pet kamufle vurabiliyorsa bunca yıldır buna bug demek saçmadır.

11. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,
    Forumda tartışma ortamına zemin hazırlayıcı ifadeler kullanımı yasaktır. Bu nedenle lütfen ikili münakaşalardan uzak duralım. Ayrıca bu durum bir bug kullanımı değildir.

Konu hakkında yeterli açıklamanın yapıldığı kanaatindeyim, eğer konuyla alakalı başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Labirent bunu beğendi.
  12. daha düne kadar bl yoktu dostum :Dd

13. kanka bütün sırrı bozdun bak :)

düne kadar bl yoktu ama pet 70 bın vurmuyordu be kardeş

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.