kamuflaj

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve malıbu44 tarafından 15 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. malıbu44

malıbu44 User

slm bi arkadaş kamuflaj bugu diye bi konu açmış da ona benzer bi durum

3-7 de küçük krisler patlıyor pet görünüyor gemi görünmüyor yani adam npc ye sıktığı halde kamuflesi kalkmıyor 5 dk ka takip ettim oyuncuyu.
    böyle bi durum var.bilginiz olsun

2. Merhaba ,

Bir takım nedenlerden dolayı görsel bir sıkıntı olabilir. Şu anda genel bir durum olduğuna dair kesinlik bulunmuyor.

İyi forumlar.

3. titans___

titans___ User

bu oyunda bug bitmiyor bilgisayar veya program işlerinden anlamam adamlar jnrtör satarak falanmı ne doğrusuysa öyle yapılıyormuş açığı kapatmışlarda bunları bulmakda ayrı bir zeka

4. aynı mevzu aylar önce başıma geldi o zaman yazdım tınlamadılar bile halada başıma geliyor rakamlar gözüküyor kendisi gözükmüyor.oyunda zaten adalet kalmamıştı hiç değilse bir umudumuz vardı artık oda yok oyunun gitti yol yol değil 1 kaç seneye oyuncu filan kalmaz bu oyunda.

5. SORRYAGA

SORRYAGA User

Bizim Türk milleti şu hile-açık bulma işine harcadığı enerji ve zamanı oyunu düzgün bir şekilde oynamaya harcasa şu anda bu durumda olmazdık...

6. ÇORBACI

ÇORBACI User

Videoya çekin supporta atın ve forumda yayınlayın gerçi hemen konuyu kaparlar ama delil olur en azından

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Eğer video çekebilirseniz elimizde delil olur ve merkeze daha kesin olarak bildirebiliriz.

Bu tür durumlarda görüntü olmadan birşeylerin ortaya çıkması çok zor.

İyi forumlar

-RealMardin- bunu beğendi.
  8. titans___

titans___ User

hocam Amanya İngiltere falan yasalarını değiştiriyor bizimkiler yüzüne diy biliyom nerde hile hurda kolay para yattığın yerden gelsin paralar ün nam sonra memleket neden kalkınmıyor kalkınır kalkınır aynen devam edelim

9. Herzaman oyun oynarken video mu kaydedeceğiz.Üstelik video aldığımız zaman oyun donuyor zaten.Üç gün önce başıma geldi adam eski haritada şeytan gibi aniden çıkıyo adamı görmeden 3 vuruş görüyorum adama sıkıyorum milim cani kalıyor hemen dibindeyim ful hızda adama sıkamıyorum bi atış atsam patlayacak ama nedense o da goli bende goli adamın dibinde sıkamıyorum veadam fark atıp uzaklaşıyor.Kimseye iftira atma derdinde değilim çok şey görüyorum bu oyunda haksızlık yapanlar nedense hep korunuyor üç beş para yatırıyolar diyemi yoksa sırtlarını sağlam yerlere dayamışlar diyemi.İyi görevler size kolay ge

10. Merhaba,

Video vb. bir kanıt olmadan neye göre neyle suçlanabilirler? İnceleme yapılabilmesi bu tür şeyler lazım.

İyi Forumlar.

11. Teşekkürler iyi görevler mod um.

12. Merhaba,

Ben teşekkür ederim. Kanıt olarak video çekerseniz support'a bildirebilirsiniz. Gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Şubat 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.