kamuflaj

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _Kinglaz_ tarafından 13 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _Kinglaz_

_Kinglaz_ User

ya ben kamuflaj aldım 5 tane bi süre geçti 2 3 kez öldüm sonra daha kamuflaj gelmedi kamuflaj tek olanlardandı ama nedn gitti bunlar

2. Merhaba ;

Üst üste tekli kamuflaj satin alamazsiniz.

Kamuflaj bozulma sebepleri ; Bir seye ates etme, palladiumda ki sisli bölge, radyasyon, gemi yetenek kullanimi.

Keyifli Forumlar.

3. _Kinglaz_

_Kinglaz_ User

ama bana bunlar olmadı ateşde etmedim sadeceöldüm ve gitti bide açık arttırmadan aldım 1 er 1 er aldım

4. Ema dalgası da atmış olabilir.

Kamuflaj bozacak bir kaç çeşit teknikler var.

5. Merhaba ,

Kamuflaj bozan mayın tarzında şeyler var. Yada alanın içinde olursanız Ema atılınca da kamuflaj kalkar. Eğer npc yada oyuncu gemisine ateş ederseniz kamuflajınız kalkar.

Tek kamuflaj ateş edene kadar yada kamuflajı bozan etkenlerden dolayı kalkar. 10 kerede alsanız 1 kerede alsanız sistem aynıdır.

İyi forumlar.

6. _Kinglaz_

_Kinglaz_ User

yani 5 kez aldım o 5 taneyi 1 tane olarakmı kullanıyo

7. ageis yeteneklerini kullanırsan felanda kalkar bunada dikkat et

8. _Kinglaz_

_Kinglaz_ User

kardeş aegis alcak paramı var açıkçası lazer alcak param yok

9. gemi deiştirnce gidiyo mu kamufle bnm gitti

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Siz üst üste 5 tanede alsanız sadece 1 tane sayılır yani üst üste kullanamazsınız.Ancak açık arttırmadaki kumuflaj cpu larından birine teklif verip alırsanız o zaman istediğiniz zaman kamuflajları kullanabilirsiniz.Tabi bu cpularda sınırsız kamuflaj sağlamamaktadır.Belirli kullanım sayıları vardır.

İyi forumlar

11. _Kinglaz_

_Kinglaz_ User

ya boşuna mı para verdim o zaman

12. Nefes

Nefes User

Merhaba

Maalesef tek alımlarda bu şekildedir eğer elinizde credi var ise 5'li yada 10'lu alarak bu tür zafiyatları en aza indirebilirsiniz.

Konuya gerekli cevapların verildiğini düşünyor ve kilitliyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.