kamuflajjjjj

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve reloadedumut tarafından 27 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. çok saçma beyler uridiumla a türü kamuflaj modülü aldım uridiumla 4-1 deyim kutu toplucam ama tabiki şey yapıyom gemimin hasarını tamir repiyle tamir ediyom ama kamuflajdayım adam sıktı sebep ne ?

2. Anladığım kadarıyla kamuflajlı iken 4-1de biri sana sıkmış. (Yanlış anladıysam kusura bakma)

Kamuflajken başkası seni seçip sıkabilir.

Spearheadın mükemmal kamuflajı olsa süre bitene kadar hiç bir yerde tıklanamazdın ama normal kamuflajda isteyen sıkabiliyor.

3. Merhabalar;

Sizi kesip şeref rütbe puanı almak için kesmiş olabilir düşman şirketten ise.savaş klanınız olabilir.

İyi forumlar.

4. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Kamuflaj moduluyle kamufle olursan dusmanlar seni hedefleyebilir ama kesildikten sonra kamuflen kalkmaz sebebide modumuzun dedigi gibi seref kasmak icin kesmek istemis olabilir yada kendi sirketindende dusman bir klan olabilir

5. ewet bende öyle bekliyorum artık buldum çözümünü dün beni patlatan eicli yanımda ama full havoc cerrah tasarımı ema attı ama bulamadı kapının yanındaydım haritadan bulmuş 4-4 e atladım bide hep ema atıyor ya kamuflelerikesiyor ful pette kesmiyor bizi kesiyor

6. Merhaba ,

Oyunda belli bir zaman sonra el alışkanlığı kazanılabiliyor. Kamuflajlı olmanız sizi tamamen görünmez yapmıyor. Mini haritada belli oluyorsunuz ve işaretlemek mümkün oluyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.