Destek Kamuflajlı CPU XXL

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GALATASARAY tarafından 19 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. biliyorsunuz 50 kamu var ben diyorumki 100 olsun cok uri gidiyor 50 bu sayede 50 lik kamu ucuz olacak olurmu sizce destek verin

Kamuflajlı CPU XXL

2. başka derdin yokmu biz 50 lik kaldırılsın 25 lik kaldırılsın derdindeyiz millet oyundan soğudu kamo at kamo aç sen 100 lük olsun diyon :))

3. yasin5634

yasin5634 User

bencede oyundan kaldırılsın adam emp + kamuflajı çakıyor canı azalınca yok ortada :D

4. 100luk nedir arkadas :D Zaten arkadaslarimiz aciklamis ayni fikirdeyim. Birak 10pu ben oyundan kaldirilsin diyorum. Soyle 20 kisinin bulundugu bi galaksi kapisindan adam kesip emp + kamuflajla kacmak olmaz. kamuflaj her giriste tek kullanim olabilir mesela benim fikrim

5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.