Kamuflajlı oyuncuyu vurmak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kalfendor tarafından 26 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kalfendor

kalfendor User

Değerli arkadaşlar,
    Sizlere bir sorum olacak. Oyuna uzunca bir süre önce kayıt oldum. Lakin bir süre bıraktım. Yeniden başladım. Kasılmak için kamuflaj olup kutu topluyorum. Lakin diğer oyuncular sürekli beni vurabiliyor. Hemde kamuflem bozulmadan. Her oyuncu değil, sadece yüksek rütbeli olanlar bunu yapabiliyor. (Ben ateş etmiyorum, mayın yemiyorum, emp dalgası yok) Bu durumu anlamadım. Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

2. kamuflaj sizi sadece oyun ekranında gizler

küçük harita görülebilirsiniz ayrıca tıklanabilir ve ateş alabilirisiniz (haricen spearhead in kamuflaj özelliği sizi komple gizler )

iyi forumlar iyi oyunlar

3. kalfendor

kalfendor User

Bu tamam. Küçük haritada görülüyorum. lakin ben kamufle iken bir kişi bana nasıl tıklama yapabilir?

okan_vs_serhat bunu beğendi.
  4. SORRYAGA

SORRYAGA User

Arkadaşım durumu şöyle açıklayayım.Kamufle olarak bir kutu gördün ve tıkladın sen o kutunun üstündeyken başkası da o kutuyu gördü ve tıkladı.Fakat kutunun üstünde kamufle olarak sen olduğun için kutu yerine senin gemine tıklamış ve seni işaretlemiş oldu.Ayrıca kutuya tıklarken çift tıklama yaparsa yani senin gemine çift tıklamış olacak ve sana ateş etmeye başlayacak.Olay kısaca budur umarım anlatabilmişimdir.Eğer aynı durumu kendin yaşamamak yani kutu toplarken bir başkasına sıkıp kamuflajın açılsın istemiyorsan ayarlardan gameplay e gir ve saldırıyı çift tıklama ile başlat seçeneğini boş bırak.Çünkü bu yanlışlıkla sıkma benim başıma geldi ve kendi şirketimden full bir goliye sıktım.Uridium olmadığı için kamuflaj alamadım.Adam beni 1-2 saat pvp ye sokmadı :D

5. kalfendor

kalfendor User

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Biraz tecrübe gerekiyor.Küçük haritada gördüğünüz kişinin gidiş yönüne doğru tıklamalarla karşıdaki acemiyse çok basit şekilde yakalanabilir.

İyi forumlar

7. kardeşım bak adamlar şöyle tıklıyor mini harita büyütoyr gözünü ordan ayırmıyor sen nere gidersen aynı yere gidiyor sana yetişiyor ve sonra maus'a deli gibi basıyor sana tıkladığı an CTRL yapıyor ve kesiyor olay bu

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.