kamufle adamı görme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CAREMELA_ tarafından 11 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CAREMELA_

CAREMELA_ User

kamufle oyuncuyu diğer oyuncular küçük harita hariç görebiliyorlar mı ?
    eğer göremiyorlarsa adamlar beni nasıl tek seferde işaretleyip ateş ediyor ?
    buradan oyuncu ismi ve klan ismi vermiyorum ama bunu 2 klanın tüm oyuncuları yapabiliyor.
    suporta yazın delil sunun falan filan yazacaksınız kimseyi suçlamayın ban alırsınız falan filan ...
    bu açıkları herkes görüyor siz oyuncu olan admin ve cm fm ler neden görmüyor????????
    veya sizde o klanlara üyesiniz ????

Son düzenlenen: 11 May 2015
  2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Kamuflesiniz diye hiç bir zaman işaretlenmeyeceksiniz diye bir kural yoktur. Misal ben kendimden örnek vereyim mini haritada kırmızı nokta gördüğüm vakit başlıyorum mouse ile ekrana tıklamaya ve ctrl tuşuna sürekli olarak ve genellikle düşmanlarım bende kaçamıyor. Kamufle işaretlemek tecrübe ve el alışkanlığı isteyen birşeydir. Ayrıca size tekrardan söylüyorum hile kullandığını düşündüğünüz ve tespit ettiğiniz kişileri buraya değil supportta şikayet edeceksiniz. Gerekli merci orasıdır.

İyi Forumlar

3. CAREMELA_

CAREMELA_ User

tam düşündüğüm cevabı yazmışsın adamlar o kadar ustaki valla pusatım hız konfisindeyim yanında aniden geçerken tek tıkla işaretliyor beni brova valla süpermiş kimse elini böle alıştıran

neyse biz oyuna dönelim ama çok adaletiz bir oyun sanırım yakında türk serverlarıda 10-15 kişi kalacak bu gidişle yani iyi geceler

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Üstteki mesajımda da belirttiğim gibi gerekli videoyu çekip ve support ekibine gönderiniz. Bizlerin hesap inceleme yetkisi yoktur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.