Bug / Oyun hatasi Kamufle Çalışmıyor (!)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NoMasteRs tarafından 15 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NoMasteRs

NoMasteRs User

Merhaba adminim. Sperhead gemisinde kutu toplarken mükemmel kamufle özelliğini açtığımda birden kapanıp 6 dk bekleme süresine geçiyor. 45 saniyelik özelliğini kullanamıyorum. Boş bir haritada 3 kere denememe rağmen özellik kendiliğinden pasif oluyor. Gemi özelliğini kullanamıyorum. Global Amerika 4 te oynuyorum.

2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Kamufle özelliği açıkken korsan sandığı, avantaj kutusu, çöp toplarsan kamufle gider. Ayrıca sineğin felç yeteneğini açarsan da gider.

3. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Video eklerseniz size daha yardımcı oluruz. Sorun geminin özelliğinde mi yoksa siz mi birşeyler de hata yapıyorsunuz.

İyi Forumlar

4. NoMasteRs

NoMasteRs User

kamufle özelliğini açıp kutu toplamaya devam ediyorum. ama kutu toplamanın o özelliği bozmaması gerek. çekebilirsem atayım adminim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.