Kamufle Görme Ve İşaretleme Programı.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BOMBACIEFE tarafından 31 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BOMBACIEFE

BOMBACIEFE User

s.a 1-4 adam kesmeye gitmiştim ******** adlı bir oyuncu ben onu görmediğim halde ve ben kamufle durumundayken beni anında işaretleyip vurmaya başladı. işaretleme kamufle görme programı kullandığından şüphelendim biz bu oyunu adil oynamak istiyoruz fakat bu arkadaş gibi hilecileri aramızda görmek istemiyoruz.Saygılar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Şubat 2015
  2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar;

G.İ.Ş kurallarına aykırı program kullanan hesaplar sistem tarafından otomatik olarak belirlenip gerekli cezai işlem uygulanır. Bizlerin hesap inceleme gibi bir yetkisi yoktur bizler forumun düzenini sağlamakla görevliyiz.

İyi forumlar.

3. Gökmen SModum arkadaş resmen bir oyuncuyu burada ismiyle birlikte h.leci olarak suçluyor üstüne üstlük resmini ismiyle birlikte koyuyor ortada herhangi bir kanıt bulunmuyor ki burası forum support değil buna müsaade mi ediyorsunuz?

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunun gidişatına göre gerekli müdahale yapılacaktır.

İyi Forumlar

.-Tuğçem-. bunu beğendi.
  5. BOMBACIEFE

BOMBACIEFE User

Tmm hallettim bu işi konuyu kilitleyebilirsiniz.

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba,

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.