Kaos CPU

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve MΛИƊΛLΘЯIΛИ tarafından 25 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba Hayırlı akşamlar, Arkadaşlar benim hesapta 60 kadar efsanevi CPU kaldı yarın kullanabilecek miyim bugün oyuna giremeyebilirim :/

2. _Blade_

_Blade_ S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Etkinlik sayfasında;
    Adaleti sağlamak için envanterinizde var olan tüm Uzaylı CPU’ları ve Kaos Parçaları etkinlik başladığında kaldırılacak.

Aynı zamanda etkinlik bittikten sonra Kaos Parçalarının yanı sıra Kaos Uzaylı CPU’ları da envanterinizden kaldırılacak. Bunları etkinlik sona etmeden önce kullanmayı unutmayın!

Şeklinde belirtilmiştir, imkanınız var ise elinizdeki tüm CPUları etkinlik sona ermeden kullanmanızı tavsiye ederim.

İyi forumlar.

3. abi bu oyundaki etkinliklerde sknt var yemin ediyorum saat 6 gibi baktım etkinlik bitimine 7 saat var diyordu bende işim vardı gece yaparım dedim bi geldim etkinlik gitmiş hesaba göre saat 1 de bitmesi gerkiyor saat 12 de etkinlik bitmiş madem biticek niye ordaki etkinlik saatinde doğru bilgi yazılmıyor

OldBAFRALI bunu beğendi.
  4. Aery

Aery User

Yanlış, cpular envanterde kalacak fakat kullanılamayacak diğer yıl etkinlik geldiğinde kullanabilirsiniz.

5. joetly

joetly User

önceki senelerde cubikon cpu'su dahil bir kaç adet cpu bırakmış ve kış aylarında kuytu köşede bir yerlerde açmıştım. bu etkinlikte cpular şu an duruyor mu bilmiyorum ama eğer duruyorsa kullanılabilir diye düşünüyorum. 20 efsanevi cpu savaş bileti hedefini tamamlayamadım (cubikon da keza bilerek bırakmıştım kenarda dursun 1 bilet veriyor diye)

silinmesi bence güzel olur çünkü malum programları kullananlar eşşek gibi cpu kastılar. ben kenarda 3 efsanevi ve 3 ender bırakmama rağmen umarım silinir diyorum, çünkü gerçekten bir adaletsizlik oluyor.

6. 41krvfb41

41krvfb41 User

siliniyor zaten

7. joetly

joetly User

önceki etkinliklerde silinmemişti. 3 efsane ve 3 ender cpu kenara bırakmıştım (dediğim gibi son 20 efsanevi cpu ve chaos cpu savaş bileti hedeflerini yapmadım) onlar gitmiş bu sefer.

gerçi dediğim gibi ben bırakmama rağmen silinmesi güzel olmuş. umarım şu etkinlik boyunca botlar kastıkları cpu boşa gitmiştir benim gibi kenarda bekletmişler ise çok mutlu olurum.

8. byfurkan

byfurkan User

neden etkinlik bitince kalkıyor.zayıf gemiler etkinlik sonrası hırsızların tahmin etmediği saatte girip alsa ödülünü kötümü olurdu?
    yani illaki herkes bilecek çakallar pusuda bekleyim ödüllü npc çıkınca hem gemiye musallat olacak hemde npc yi çalacak.hiç hoş değil.hırsızlara çakallara mükafat

9. Ben de çok gördüm, 'adam!' çift yıldız olmuş, daha olgun tavırlar sergilemesi beklenirken gelip yaratık çalıyor :D

Sayfayı Paylaş