Geri bildirim Kaos Omen Etkinliği Yorum Konusu

Konusu 'Tartışma / Görüşler' forumundadır ve sindbadmoscow. tarafından 8 May 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Aliens

    Aliens User

    Artık elit olan PLT-2021'ler bile o kadar kullanılmazken şaka gibi bir eklenti gerçekten de.


    Resmen şaka gibi, sevkiyat gününde Gamma'nın bitirilmesinden sonra kazandığım çok gülünç ödül. Hayır, kapılardan diametrion çıkma şansı kadar bir şans ile eklenmiş kaos parçasının çıktığı sayıya bakar mısınız? 5-10k çıksa tamam diyeceğim de 39 parça çıkmasının açıklaması yok.
    [​IMG]
     
    Son düzenlenen: 13 May 2024
    KruelSiege ve recursos☺☺ bunu beğendi.
  2. Tüm gemiler için +1 füze fırlatıcı yuvasına sahip olmak daha iyi olurdu, dükkanda veya montajda Cooldown bosster'ımız olmayacak, çünkü artık dükkanda ve montajda aktif becerinin + zaman süresi (güçlendirici artı zaman becerileri süresi / B01-PTSD) bosster'ımız olacak; maksimum% 50. Şimdi montajda oyun içinde yapılacak pilot profiline sahip olacağız, araştırma noktaları montajda sınır: 95 ile yapılacak. Bu şekilde pilot profiline 95 beceri tahsis edebileceğiz ve bunları oyuna koyarak tüm becerileri mevcut değerlerinin yarısı kadar artıracağız.
    Skylab: Paladyum 90 endüryumdan üretilecek. Osmiyum lvl 25'te skylab ile 9 üretilecek, xenomit'ten üretilecek. Şimdi skylab seviye 25'e kadar sahip olacak ve nakliye seviyesi 3: Her seviyede nakliye yarı yarıya azalır.
    İHA oluşumları artık sadece bir iris İHA veya 2 flaş İHA ile kullanılabilir.
     
  3. Çok kayda değer bir etkinlik gibi gelmedi ama, yine de katılım göstereceğim eğer ki senkronizasyon biter de harita açılırsa.
    Ancak sevkiyat zaten uzun sürüyor, 2024 yılındaki gibi az veriyor ise, zamanı doldukça sevkiyata göndermek gereksiz vakit kaybı olur. Bakalım 2025 de kayda değer olacak mı :) Ne kadar geliştirebileceğiz ezik gemilerimizi :D
     
  4. R01-R06 Kaos parcalari eklenmedi....
     
  5. Protegit tantanası ön etkinliği sözde ama şu güneş kutularından kayda değer bir şey çıkmıyor kaos parçası çıkması gerekirdi içinden. Bonus kutusundan bi farkı yok sadece günlük dosya veriyor işe yarar. Sevkiyattan gelen de azıcık bişey bi cpu bile 750-1500 parça istiyor. 7-24 pc başında durup sevkiyat mı yapalım.
     
  6. hala cikmiyor??
     
  7. Bu etkinlikte savaş bileti yok değil mi? günlük görevler ve kutular var sadece doğru mu?
     
  8. wiladew

    wiladew User

    evet
     
  9. Erlik

    Erlik Forum Moderator Team Darkorbit

    Savaş bileti şu anda yok, bu etkinlik bittikten sonra gelecek olan Protegit Tantanası etkinliğinde gelecektir.

    İlgili birime raporlanmıştır.

    İyi forumlar..
     
  10. CAREMELA_

    CAREMELA_ User

    r yapıyoruz sevkiyat ama kaos parçası gelmiyor ayrıca güneş kutuları içerikleri iyi değil ya biraz daha gg çok çıksa süper olurdu yeni başlayan gemiler için güsel ama bana hitap etmedi
     
  11. kesinlikle,

    bu sebeple beğenmedim etkinliği
     
  12. KruelSiege

    KruelSiege User

    120 sevkiyat yaptım. 1 milyon 200 bin uridium eder.

    aldığım kaos parçası 3900.

    arkadaşların da dediği gibi bir cpu bile 750-1500 parça istiyor.

    1.2M uridium = 3 cpu

    sizce mantıklı mı? bence değil. sevkiyattan gelen parçalar 500-1000-1500 olarak 3 farklı grupta gelmediydi bence.

    çok çok kötü.
     
  13. wiladew

    wiladew User

    kaos cpuları nereden yapıyoruz tarayıcıda cpu yok
     
  14. Erlik

    Erlik Forum Moderator Team Darkorbit

    Selamlar,

    Bu etkinlikten sonra Protegit Tantanası etkinliği gelecek. Protegit Tantanası etkinliği geldiğinde birleştirden CPU temin edebileceksiniz. Kaos Parçalarını şu anda biriktirmelisiniz.

    İyi forumlar..
     
    wiladew bunu beğendi.