Kaos Parçalarının Ambarda yer kaplaması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Zıhar tarafından 29 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Zıhar

Zıhar User

yani daha evvel de açtım, aynı konuyu. şimdi bazı şeyler vardır bekleriz.daha evvel beklediğimiz gibi... empati kurulabilir... ancak ben o lanetli yaratığı kesiyorum, etkinlik midir, nedir, çöpünü almamama rağmen ambara yansıyor. bunun hemen düzeltilmesi lazım. kabul edilemez. yani arada kesiyorum. ambarım doldu resmen sevkiyat yapamıyorum, doğru düzgün. gerçekten sabır zorlayıcı şeyler.

2. ateistkeci

ateistkeci User

Kaos parçalarını harcadıktan sonra sorun çözülüyor zaten elimizde tutmamızın bir anlamı olmadığı için sorun olmuyor pek,

Ama evet sorunun etkinlik bitmeden önce çözülmesi gerekirdi

3. Zıhar

Zıhar User

yani ben etkinliğe katılmıyorum, istemiyorum. umrumda değil. neden muhatap olmak zorundayım ? neden foruma gelip yazıp, konu açıp zamanı harcıyayım ? neden alakasız insanları foruma çekiyorsunuz ? öyle değil mi ? yani ne demek bu; biz artık beceremiyoruz mu .! anlamadım. yani ne zaman etkinlik gelse son 2-3 etkinlikte oluyor bu sorunlarla beraber geliyor. valla midem çok bulanıyor. ben bambaşka bir noktadan bakıyorum bu beni çok rahatsız ediyor.

4. ateistkeci

ateistkeci User

Eğer Chaos Protegit kesiyorsan etkinliğe girmiş oluyorsun zaten istemesen bile,

Evet bu sorunlar çok sık olmaya başladı ancak merkez ekibin yoğun olduğunu unutmamaız gerekiyor

Themis. bunu beğendi.
  5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

@ateistkeci üyemize verdiği cevap için teşekkür ederim. Üyemizinde dediği gibi Kaos parçalarını birleştirden CPU ya dönüştürürseniz sorununuz geçici olarak çözülecektir.
    Chaos Protegitleri kesmeniz zaten etkinliğe katıldığınız anlamına gelmekte, her oyunda olduğu gibi Darkorbittede bazı hatalar olabiliyor ne yazık ki , sorun kısa zaman içinde çözülecektir. Konu başlığınızı daha uygun olabilcek şekilde düzenlemiş bulunmaktayım.

Sormak istediğiniz başka bir soru yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. naparsın hayat zor kardeş

7. Zıhar

Zıhar User

öyle. ekstra bir şey istemiyoruz. sağlam olan kısımlar kalsın idare ediyoruz. bir yerden yaparken bir yerden yıkmayı artık bu oyun kaldırmıyor. eskisi gibi değil çünkü. bazı şeylerin düzelmeyeceği kanaatindeyim. o yüzden bari idare ettiğimiz kısımlar kalsında daha da zorlaştırılmasın. hatada düzeltilmiş bu arada konu kilitlenebilir. hataların en aza inmesi temennisiyle...

8. inşallah en aza iner en büyük hata haritalarda hala botların bulunması

9. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.