Kaos Parçası Kasılmıyor

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve FyRo tarafından 13 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. FyRo

FyRo User

Botlar sağ olsun, ne kendi haritamda, ne de düşman haritasında kaos parçası kastırıyor.
    Şu an banlamanın gelmesi gerekmez mi, oyuncular deli gibi bot kullanıyor, ne zaman önlem alacaksınız?? etkinlikten yararlanamıyoruz

2. titans___

titans___ User

şu an ve önceden hile bug ile ŞAMPİYON olup ödüül alanlar oldu sonra da ban geliyor etkinlik bitmesini bekle ban gelirde ha yeni ban geldi de hız modülüm var en hızlı geminle ufak harita da kasıl, ben geçen etkinlikde solaris özellik açarak tıklamadan yakalardım , şimdi hızlı modül var ve çerez temizlerim 4 tane çerez temizleme programı bilgisayarı aç kapa yapıyorum ban yeni geldi de hiç gelmiş gibi mi o banlananlar tr3 de zaten nadir yaparlardı yan çarları ile gelen cpumu açıyorlar diye düşünüyorum, tr3 de cpu çalanın da başkası cpunu çaldığını gördüm bakalım geçen 2 cpum gitti birini bot tıkladı benden önce nasıl geldiyse diğerinde özellikle bekleyen başka şeyler söylemek isteediğim birisi varda forum kuralları gereği söylemiyorum baya uğraşsamda kaçıp duruyor zaten zora gelince de ben onları yakalarım keserim de öyle yapana yapılcak çok şey var onlar kaçıyorsa aynı mutekabiliyet yapıyorum . sinir edeni sinir ederim e öyle yapana böyle de yapılır .

3. KARADAGLI

KARADAGLI User

yeter be kardeşim nedir bu botçulardan çektigimiz yav şu an cayır cayır botta gemiler protegit yanımda doguyor tıklayamıyorum bile ya o kadar banlama olduysa bunlar nedir böyle anlam veremedim

FyRo bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş