kapalı hesab

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ysn672 tarafından 3 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ysn672

ysn672 User

merhabalar gemim 2yıldır kapalıydı ve dün açtırdım hesabdaki arge,lf4 ve irislerim azalmıştır bundan dolayı sizlerin tavsiyesi üstüne supporta başvurdum ve geminin açık oldugunu bunca yıldır mail değiştirdiğini söylüyo mail hep bana aitti support bunu söyledi ama 2 yıldır gemiye girmiyordu o servere seçince boş atıyordu hep diğer serverlere giriyordu

2. Merhabalar;

Bu tür sorunlarınızı support ile iletişime geçerek çözmeniz gerekiyor.Bizim yapabileceğimiz bir şey yok malesef.

İyi forumlar.

3. ysn672

ysn672 User

admin düşmanımmış gibi vermemek için hakkımı yiyor bu durumda kim haklı ben 2 yıldır hesabıma erişemiyorum

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Sorununuza Forum üzerinden çözüm bulamazsınız ,ID ve server bilgilerinizi ve sorununuzu yazarak Support ile iletişime geçmenizi öneririm ,en geç 48 saat içerisinde yanıt verilecektir,bizler size yardımcı olamayız...

Kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.