Geri bildirim KAPANAN HESAPLARIN AÇILMASI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve uLaS[AmeD] tarafından 13 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. uLaS[AmeD]

uLaS[AmeD] User

Bug kullandığı iddia edilen ve bu yönetim tarafından incelenerek kapıtılan hesapların açılmasını kınıyorum DO takımı bence en büyük hatasını yaptı mesela ben şahsen oyunu bıraktım .Benim daha önce merkeva kullanmakdan ve tehditten iki tane albay hesabım banlandı oyunu bırakmadım ,haklılar dedim .Bu ilk banlamalar olduğundada heleki ARTEMİS adminin hesaplar açılmayacak açıklamasından sonra DO ekibine teşekkür ve adaletlerinden dolayı takdir ettiğime dair mesajda attım bu bug değil hiledir bütün lf4 leri fulle 30 milyon rsb yap servıra 2 gemi kan kustur sonra yakalan hesabın kapansın açılmamak üzere ve sonrada heSabın açılsın böyle bir oyun yok o zaman bu zamana kadar kapanan tüm hesapları açın yaptığınız tam bir hayal kırıklığı birde lf4 ler duruyor sadece seprom ve rsb silinmiş birde tp şeref adamın o kadar hile yaptığı lf4 leri ben 7 yılda ancak yaparım onlar ne olacak OYUNA ELVEDA

2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Konu ile ilgili gerekli açıklama yapıldı. O açıklamanın yeterli olduğu kanısındayım ve konunun kilitlenmesi yerinde olacaktır.

Forum Kuralları gereği konu başlığı büyük harf ile yazılmamalı.

iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.