Kapatılan konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ..*ߨ$$™MДHØД*.. tarafından 3 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Birçok anket yaptım. Bunlardan en önemlisi Jackpot Arena nın gelip gelmemesiyle ilgiliydi. Ama akıl almaz biçimde konu kilitlendi. Bu demek oluyor ki JPA artık yok boşuna oylamasın kimse. Doğru mudur FM?

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

jpa da uba da haksizliklar duzeltilmedigi surece zaten gelmesin.

3. Kardeşim bunu nasıl diyebiliyorsun aklım almıyor. Hepsinde inceleme var özellikle JPA nın kazananı didik didik araştırılıp inceleniyor hile kullanmış mı kullanmamış mı diye. Ne olursa olsun hiçbir program hilelerin önüne geçemez bu 1. Herkes sorumluluğunu yerine getirip kimseyi oyalamamalı bu da 2.
    Hala FM lerin yanındasınız ban korkusundan artık bunu düşündürüyorsunuz bana. Ben size asi olun demiyorum. Hak için savaşın diyorum. Halk, kullanıcı vb. her şeyin üzerindedir. Bunu her zaman akıllarında bulundurmalılar. Çünkü biz olmadan onların bir hiç olduğunu unutmamaları gerek.

4. uba da haksızlık diz boyu full lf 3 çarla giriyom (8)ırıs (5) tasarımı var sadece karşıma çıkan full havoc (10)ırıs full lf 4 adam 100 k vruyo ben 45 50 k arası vuryom bu hakksızlık değilmi

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

siz guzel bir serverdaymissiniz hilesiz ,ne mutlu ,bizdeki serverlardaki akillar pc lerden ustun.oyalama yok ta,adil olmasi icin calisma var bence .zamaninda admin duyurdu zaten hile icin kapandi:)
    jpa yazdigim cumle ile FM lerin yaninda oldugum baglantisini nasil kurdunuz:)neden ban korkum olsun ,dusundurdunuz beni:)evvelki yazilarima bakarsaniz hep hak icindir zaten.adil durust hilesiz oyun:)umarim gelir jpa sizde isteginize kavusursunuz.

Aliens bunu beğendi.
  6. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

duyduğuma göre jpa bu ay olmadı bi sonraki ay gelicekmiş bilgisi olan FM felan var mı acaba ?

7. Yorumunuz için teşekkür ederim. FM lerden herhangi biri sorumu yanıtlayabilir mi lütfen?

8. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Açtığınız konuya oyunculardan çok siz floodlu bir şekilde gereksiz mesajlar yazmışsınız bu yüzden konunuzu kilitlendim,Şimdilik konunuzu tekrar açtım fakat aynı hataları tekrar ederseniz ceza alabilirsiniz.

Burası bir politika arenası değil bu oyuncu bunu savunuyor iyidir ama bu oyuncu bunu savunmuyor diye kötüdür demenin nasıl bir izahı olabilir merak ediyorum.

Keyifli forumlar.

9. Kötüdür demedim deme hakkım bulunmamakta ve ima da etmedim. Kabul etmem gerekir ki sert tavır takınıyorum. Çünkü 1 yıldır JPA nın olmaması gelen yeniliklerin (Özellikle hangar) bizim için kolaylık değil zorluk olması gibi nedenler var. 1 yıl dile kolay bi zaman dilimi. Ancak gerçek anlamda sabrımız tükenme noktasına geldi. Artık kesinlik istediğimizi belirtmek isterim. Bu konuyla ilgili çalışmalar devam ediyor değil , jackpot arena .. gün/hafta içerisinde hizmetinizde gibi müjdeleyici şeyler.

Yorumladığınız için teşekkürler. İyi forumlar.

10. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Bu konunuzu ileteceğim ama şunu belirteyimki daha öncede defalarca bunu ilettik fakat belirleyici makam Almanya.

Bizlik bir durum yok Türkiye ekibi bu konuda hatta daha önce Türkiyeden katılan oyuncuların birincilik gururunu yaşadılar.

Aynı gururu neden bir daha yaşamasınlarki bizde istiyoruz. Açılırsada o beklediğiniz müjde duyurusunu bende görmek istiyorum.

iyi forumlar.

11. X47B

X47B User

error sana birkaç şey diyecem öncelikle oyuna katkı sağlayabilecek hangi konu görsem hemen aklın hilelere gidiyor ve her konuda olumsuz yorumlarınla kendini belli ediyorsun burda arkadasın bahsettiği şey bir turnuva ayrıca orda hile falan kullandıkları için iptal edilmedi başkalarından duyduğun şeyleri alıp burda savunman çok ilginç
    iptal edilmesinin nedeni kazanan oyunculardan 2 kişi son 3 ay başka hesaplarla kazandıklarından iptal edildi jpa
    halbuki jpanın başlangıcından itibaren bakarsan çoğu oyuncu hep başka hesaplarla girmiş ya arkadaşının hesabıyla ya da satın aldığı hesapla girip kazanmış her nasıl olduysa son 3 aydaki kazananlar sanki ilk defa başka hesapla girmiş gibi lanse ettiler iptal ediyoruz dediler

olaydan uzak sizin gibi kişiler(hakaret anlamında değil takip etmeyen anlamında) olayı duyar duymaz hemen duyar kasmaya başlıyor bizim sinirlendiğimiz kısım bu
    lowun düzenlenmesi gerek diyorduk sen çıkıp yok kamikaze gerekmiyor yoksa rütbeler uçar dedin peki sana şunu sorayım yaratıklar kaçmadığı bir süre olmuştu 2 haftalık bir süre orda kamikazeyle rütbeler uçtu ama ondan sonra hem yaratıkların kaçması için düzenleme yapıldı hem de kamikaze kapatıldı
    sorulması gereken şu kamikaze ne işe yarıyor orda?
    jpa gelmeli diyenler oluyor katılanlar olup katılmayanlar da olabilir ama senin düşünceni savunabilecek tezin nerde
    sadece olmasın demekle olmuyor biz oyuncular olarak oyundan belli bir miktar kazanma hakları var ama sen yok gelmesin
    sebep?
    1.işte çok para gidiyor( sanki kendi cebinden ödüyor mübarek)
    2. işte hile hurda yapmışlar ( başkasından duyduğu şeylerle konulara zıt gitme cabası)

bu arada eğer sen oyun böyle çok adil düşünüyorsan haritada kutuya atanlara birşeyler yap yapamıyorsan en azından en az hilesiz olan jpaya böyle abuk sabuk yorumların olmasın rica ediyorum

..*ߨ$$™MДHØД*.. bunu beğendi.
  12. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

guzel yazmissiniz:)bu nikle 3 tane konuya yorum yapmissiniz bu yedek hesap herhalde benim tarzimi bildiginize gore:),jpa alanima girmiyor dogru,adminin duyurusunu biliyorum tespit edilmis kapatilmis.yani her ne yapildi ise haksizlik yapilmis ,uba da cokca sikayetler yapildi, yine haksizlik var,nerde haksiz durum orda yorum yapmisim demekki.buna low ve kutucular dahildir:)oyunda kolayca elde etmedigimiz icin belkide karsi yorumda bulunma hakkini goruyorum kendimde:)dedigim 1 cumle hic gelmesin degil duzelsin oyle gelsin dedim:)kiyamet koptu:)hem benim dedigimle mi kurucular hareket ediyor.ayrica hicbir zamanda kisiyi hedef almadan geneldir cevaplarim.neden bu kadar sinirlenip ustunuze alindiniz.uzatmak gereksiz elbet duzeltilir gelir geri jpa,bol kazanclar:)

13. Elinizden geleni yapıyorsunuz teşekkür ederim. Şunu sormalıyım bu kadar ileti yollandı belki yuzlerce belki binlerce onlar size geri dönüş yapmıyor mu yani nedir bunu bu kadar uzatan asıl neden ?

14. X47B

X47B User

sinirlendiğim kısım neden her konuya birileri bir kulp takmaya çalışıyor
    amac eğlence kendimizi test etmek başka birşey değil kimse kesin kazanacak diye birşey yok ama denemeden de nasıl tadını çıkaracaksın oyun sadece kristallon keserek oynanacak bir oyun değil
    savaşlarla olacak iş hiç değil sadece elit harcamaktan başka zararı yok ve getirisi de yok zaten hep aynı kişilere denk geliyorsun insanlar değişiklik istiyor yaptıkları etkinlikler bile birbirinin kopyası
    aslında low umurumda değil ama kamikaze gelsin diyenlere rütbe diye karşılık veriyorsun allah aşkına sana şunu sorayım kamikaze gelirse adamlar nasıl rütbe uçuracak bu durumda
    birincisi yaratıkların hepsini toplayıp kamikaze atmaya çalışsan başın dertte çünkü yaratıklar en az 700k sıkacak hayatta kalmak için yaratıklara hiç sıkmadan kaçarak kamikaze atman gerekir
    ikincisi yaratıklara en az 50 kamikaze atmak gerek hepsinin kaçması için( boş beleş yaratıkları hesaba katmıyorum vagrant marauder zaten 2-3 kamide kaçarlar) en az 50 kamikaze demek en az 25 dakika harcamak demek
    üçüncüsü bu yaratıklar kaçtıklarında tüm haritaya dağılacaklar bu da en az 10 dk sürer tek tek kesmek
    35 dkda kazanılan uri 7k çünkü daha röleleri açmadın ve röleler açıldıktan sonra gelecek bi ton yaratık daha var onları da 25 dakikada(çünkü aynı yaratıklar geliyor o nedenle 25 dk) yollayıp 10 dkda tüm haritada tek tek kessen
    falcon gelene kadar 1 saat 10 dakikan gitti 17k uri için
    falconu kestin 10 dakikada
    aldığın toplam uri 32k
    aralıksız attığın kamikazelerle birlikte 1 saat 20 dkda harita bitti(hiç çişe gitmek çay içmek yok hadi tamam haritada bi yere tıkla belki su içmeye fırsat bulabilirsin)
    minimum 1.20 saatte nefessiz kestiğin şu yaratıklardan aldığın uriyi fazla buluyorsan o zaman kimse cubi kesmesin kapıda da kamikaze atmasın çünkü kapı yapmak veya cubi kesmek bu halinden daha karlı
    tek farkı elitin gitmiyor ama sular seller gibi zamanın ölüyor ve çok az bir uri için güçlendiricilere bile zor yeter 32k ama galiba sen istiyorsun ki insanlar 6 saatini harcayıp 30k kassın
    işte ben buna sinirleniyorum oyunda sadece güçlüler oynamıyor sen ne kadar bu oyunu geliştirmeye de çalışsan yeni oyuncuları çekemedikten sonra onlar 5-6 irise kadar gelişir sonra bırakır
    ayrıca güçlü olanlar da biliyor ki full olmak da yetmiyor 6 saatte kastığın uri (150k diyelim cubi veya low farketmez hemen hemen aynı eğer x3 x4 yoksa) 30 dakikalık savaşta bitiyor aldığın elitler bitiyor aralıksız savaşılan kısımdan bahsediyorum portta uyunulan kısmı çıkar
    peki şunu sorayım 6 saatine gerçekten deyecek mi o 30 dakikalık savaş?
    hayır hani günün 1/4 ünü kasmakla zevksiz sıkılarak oyundan nefret edecek kadar stres küpü olup kalp krizi geçirmene bile sebep olacak şu yaratıkları aralıksız 6 saat kasılıyorsun(tek veya arkadaşlarınla farketmez) bu yaratıklar öyle bezdiriyor ki oyuncuları
    full oyuncular bile 6 saatini 30 dakikalık savaş için harcamaması gerektiğini anlıyor
    o nedenle çok oyuncu bıraktı jpa da iptal edilince 1 senedir oyuncu sayısı yarı yarıya düştü bundan eminim( sadece jpa oynayanlar değil yeni başlayıp 4-5 ayda bırakanlar da çoğaldı)
    şunu söyleyip bitirecem insanların oyuncuların zamanları bu kadar mı değersiz senin gözünde kimse zevk alamadan mı oynasın şu savaş oyununu (artık nasıl savaş oyunuysa giren kasılıp çıkmak zorunda kalıyor yoksa 2 dkda tüm kastığını yiyebilir)
    kimse kendini test edemesin mi jpa gibi güzel dizayn edilmiş bir haritada diğer oyunculara karşı
    bana uba demeyin zaten ubaya katılanlar uri kasmak isteyenler ben o haritaya atlamam 1 senedir de atlamadım ubayla jpa haritasını karşılaştıran kişilere hiç anlam veremedim zaten
    oyunda değişiklik yapılması lazım iyileştirme yapılması lazım yoksa sen burdan ne kadar zıt gitsen de beni etkileyen bir durum yok sadece destek olmak varken neden sürekli zıt gitmeni anlayabilmiş değilim

15. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Daha önce bu konuda bilgi vermiştim;Oyuna yeni başlayan oyuncular için ve mevcut oyuncular için çok farklı planlar üzerinde çalışmalar sürüyor,bu yaptığınız hesapların daha kapsamlısını (teknik açıdan) yapımcılar yapmakta.

Biz buradan şu şöyle olsa kötümü olur,şu neden var gibi bir çok eleştiride kolaylıkla yapabilir ve önerilerde bulunabiliyoruz fakat,
    Şuna inanmanız gerekiyor değişiklik yapmak çok basit bir durum değil yapılan bu değişikliğin ne denli faydaları olacak ne denli zararları olabilir,kötüye kullanım olur'mu ve daha bizim tahmin edemediğimiz bir çok yönden konu ele alınmaktadır.

Bizler çoğu fikir havuzu bölümündeki konuları haftalık olarak merkeze yolluyoruz yolladığımız konularda sunulan fikirler şahane olsa da iş teknik boyuta dökülünce ortaya atılan fikir bir çok şeye zıt olabiliyor veya yararından çok zararları ortaya çıkabiliyor.

Keyifli forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  16. Ben de çok yazmayı çok okumayı severim ama bu Konu beni aşmış hepsini okuyamadım ama kısaca haklıyım haklısınız haklılar haksızsınız haksızlar( haksızız )diyen kimse olmadığı için bu seçenegi eklemiyorum Roman yazsanız bile iş olacağına varıyor helede sistem diye birşeyler varsa mekanik sistem olsa ve kişiler yüzyüze görüşse sorunlar kolay çözülür ama maalesef diğital sistem insanları ağlatır üzer yalvartır ve kızdırır strese sokar gidip bir elinizi yüzünüzü yıkayıp kendinize gelin :)

Son düzenlenen: 4 Haziran 2016
    ÈrroR_™ bunu beğendi.