Öneri Kapatılan konumun açılmasını talep ediyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ONURBEY tarafından 16 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ONURBEY

ONURBEY User

Sayın Forum Yönetimi;

Kapatılan; "Bu Nedir Bana Açıklayın Lütfen ?" adlı konumun tekrar açılmasını rica ediyorum.

Çünkü orada bahsi geçen oyuncu, artık sıralamaya oynamaktadır, rütbe yapmaktadır.

Aslında o konu bir ihbardı, ama bu oyuncu hakkında hala birşey yapılmamıştır.

Saygılarımla.

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Öncelikle belirtmek isterimki burası ihbar alanı değildir ihbar edecekseniz supporta başvurmalısınız, burada yazmanız bir şeyi değiştirmeyecektir neden derseniz her yerin belli bir amacı var Chatte moderatör arkadaşlarımız chatin idaresini sağlıyor biz burada yardımcı olmak amaçlı support çözüme ulaşma sorunlara karşı ve bu tarz konulara bakıyor.

Sizin konunuzu GÖÇEBE adminimiz kilitlemişti ve şuan ne yazıkki aramızdan ayrıldı.
    Board adminin kilitlediği bir konudur anlayacağınız.

Keyifli Forumlar Dilerim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Ekim 2018
  3. ONURBEY

ONURBEY User

Sayın HASAFET. MOD um;

Elbette supportun yetkisi dahilinde, biliyorum. Oraya yazmadım, çünkü verilen cevap can sıkıcı olabilirdi.

Burada yazmamın nedeni ise; acaba ben mi yanlış düşünüyorum, diğer oyuncuların ve sizlerinde görüşünü almaktı.

Burada amaçlardan bir tanesi de sizin sorunları bir üst merciye raporlayarak, aktarmanızdı, forumda ki hiç bir yetkili bunu yapmadı, o zaman kimse bu gemiden rahatsız olmadı mı ?

Ayrıca konuma BEYAZ ADMİN im bakıyordu, GÖÇEBE ADMİN gider ayak konumu kapattı.

.BEYAZ. ADMİN imin konumda ki yazısı;

"Merhaba,

Arkadaşlar bu konuda bazı karışık ve tuhaf tutarsız bazı cevaplar verildiğinin farkındayız.

Bu konuya şuandan itibaren konu sahibi istemesi ve kilitlenmesine kadar ben yazacağım."

Ben konu sahibi olarak istemediğim halde konum kapatıldı.

O zaman şöyle yazıp bitireceğim;

Sayın .BEYAZ. ADMİN im lütfen ilgilenirmisiniz ?

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.